Information

Om RO's Torv 

I Roskilde finder du vores skønne center. RO’s Torv er et unikt shopping center, hvor der er fokus på design, kunst og arkitektur. De smukke og lyse omgivelser skaber en stemning og stil, der gør det til noget helt særligt, når du besøger vores center.

RO’s Torv åbnede for første gang i 2003. Dog blev det hurtigt klart, at der var brug for en udbygning. Derfor kunne vi i 2009 præsentere et endnu større center, som faktisk var næsten dobbelt så stort som det oprindelige. 

Vi kan tilbyde 47.000 m2 af spændende shoppingmuligheder. Her bliver du nemlig tilbudt over 60 spændende specialbutikker samt 10 lækre spisesteder. Under dit besøg kan du også blive inspireret og imponeret over den flotte kunst i vores center. Den er nemlig skabt specifikt til RO’s Torv. Det gælder både de flotte bænke, spændende vægge og statuer samt kunstværker. 

Opdag alle fordelene ved at besøge RO’s Torv

Når du besøger os, så kan du med fordel benytte dig af vores parkeringshus. Her kan du holde lige så længe du har lyst - og vi tilbyder endda gratis parkering de første to timer.

El-ladestandere
På RO´s Torv er opsat 8 Clever el-ladestandere på P-husets 1. sal (P1) på den åbne del af P-dækket mod Vest. Du kan læse mere om Clever her. Når du efterfølgende befinder dig i vores center, kan du også benytte vores gratis Wi-Fi. 

Vi vægter sikkerhed højt. Derfor kan du også opleve, at der er vagter i vores center. De hjælper med at holde ro og orden, så du kan nyde din dag. Samtidig er vi et røgfrit center - du må derfor kun ryge helt udenfor ved de opstillede askebægre. Du kan også benytte dig af vores smarte garderobeskabe, hvis du ikke vil slæbe rundt på din taske eller dine poser. 

RO’s Torv er et skønt sted at tilbringe din dag, og vi glæder os til at se dig.

En gave med glædesgaranti

Med et gavekort til RO's Torv giver du lækre restaurantbesøg på spændende spisesteder og tusindevis af mærkevarer at vælge imellem i masser af spændende butikker.

Læs mere

Parkering

Vi tilbyder altid 2 timers gratis parkering.

Læs mere

Butik til leje

RO's Torv har et stort udvalg af spændende butikker. Vil du gerne være en del af fællesskabet? Så kan du kontakte os for at høre om ledige lejemål.

Læs mere

Kontakt

Har du spørgsmål eller kommentarer til centret?

Kontakt