Kontakt

Har du brug for at komme i kontakt med os? Her kan du se, hvem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål til eksempelvis udlejning, markedsføring og driften af bygninger. 

Leder du efter ledige stillinger hos RO’s Torv? Så kan du tjekke vores jobopslag. Vi søger nemlig løbende nye medarbejdere, så du er altid velkommen til at sende en ansøgning til vores inspirerende butikker.

Tag kontakt til den rette afdeling

Har du behov for at kontakte os med hensyn til markedsføring? Så er det vores centerkontor, du skal have fat i. Er det derimod angående vedligeholdelse og driften af bygninger og teknik, så bør du kontakte driftskontoret. Drejer din henvendelse sig om muligheden for at leje et butikslokale, så skal du kontakte vores leasing manager hos Nrep.

Centerkontoret

RO’s Torv 1, 1. 55
4000 Roskilde
CVR-nr: 27 23 91 96

info@rostorv.dk

Driftskontoret

RO’s Torv 1, 1. 54
4000 Roskilde

jens.norgaard@newsecservice.dk

Leasing Manager

Brian Ilsøe
bril@nrep.com

APCOA Parkering

Telefon: 70 23 13 31
Læs mere om vores parkeringsmuligheder her.

Sikkerhed, vagt og glemte genstande 

På RO’s Torv er der lagt stor vægt på, at vores kunder kan føle sig trygge. Vagter fra Københavns Vagtgruppe er derfor til stede i centret i hele centrets åbningstid, hvor de hver dag sørger for ro, orden og sikkerhed. Kontakt vagten hvis du har spørgsmål vedr. glemte genstande, børn der er blevet væk og tyveri. 

Skulle du blive adskilt fra din mor, far, ægtefælle eller ven kan du henvende dig direkte til vagten, som naturligvis hjælper dig.

Vagten kan kontaktes i centrets åbningstid på telefon 30 62 76 60.