Gratis parkering

Når du besøger RO’s Torv i Roskilde, kan du med fordel benytte dig af vores smarte parkeringshus. Vi tilbyder nemlig de første to timers parkering helt gratis. Hvis du besøger vores fitness eller biograf, kan du holde yderligere to timer gratis. Herefter betaler du en takst pr. påbegyndt time.

Benyt nem parkering hos os

Parkering hos os er styret af APCOA. Det vil sige, at du skal rette henvendelse til dem, hvis du har problemer eller spørgsmål med hensyn til din parkering. Det kan blandt andet være, hvis du har tastet den forkerte nummerplade ind. APCOA kan kontaktes på telefon 70 23 13 31. 

Der er ikke nogen tidsbegrænsning, når du besøger RO’s Torv. Du behøver derfor ikke sætte p-skiven. Det eneste du skal huske at gøre, er at tjekke ud når du forlader centret. Det gør du ved en af betalingsautomaterne, hvor du skal indtaste din nummerplade. 

Når du parkerer hos RO’s Torv, bør du også huske at parkere korrekt. Det vil sige inden for de markerede båse og uden at blokere for en brand- og kørevej. Hvis du benytter en af vores handicappladser, skal du også huske, at tilladelsen skal være placeret synligt i bilens forrude.

El-ladestandere

På RO´s Torv er opsat 8 Clever el-ladestandere på P-husets 1. sal (P1) på den åbne del af P-dækket mod Vest. Du kan læse mere om Clever her.

Har du glemt at tjekke ud?

Har du har haft en så dejlig dag hos RO’s Torv, at du helt har glemt at tjekke ud, da du forlod centret? Så er der ingen grund til bekymring. Du har nemlig hele 48 timer til at betale for din parkering. På den måde slipper du for et kontrolgebyr på 750 kr. plus den manglende betaling.

Er der fejl i betalingen?

Hvis du mener, at der er blevet trukket et forkert beløb for din parkering, så kan du også kontakte APCOA. Sørg for at vedlægge den rette dokumentation, hvor det tydeligt fremgår, hvor trækningen er foregået. Du skal også huske at angive hvilket registreringsnummer (nummerplade), det drejer sig om samt navn og adresse. 

Hvis du mener, at du skal have penge tilbage, skal du også oplyse hvilket kontonummer, du ønsker pengene sat tilbage på.

Gør det endnu nemmere for dig selv

Taksterne for parkering er 15 kr. pr. time i 3. og 4. time, 22 kr. pr. time i 5. og 6. time og 35 kr. for den 7. time og frem. Besøger du vores skønne butikker og smagfulde restauranter ofte? Måske bliver du endda ofte i mange timer af gangen? Så kan det betale sig at blive fast parkant hos RO’s Torv. Det kan du gøre ved at kontakte APCOA. På den måde kan du parkere ubekymret hele dagen lang.

Find nyttig viden om RO’s Torv

Føler du, at du mangler lidt flere oplysninger om vores center? Måske vil du læse mere om os eller vide, hvordan du kan finde vej til RO’s Torv. Du kan finde alle de relevante oplysninger på vores hjemmeside. Vi glæder os til at se dig i vores center til en hyggelig dag.

Læs mere

Bliv fast parkant og gør det nemt for dig selv

Vil du gøre det let for dig selv og slippe for alt det praktiske, så tilmeld dig som fast parkant på RO’s Torv. Tilmeld dig via linket her.

Ekstra parkering hos SATS og KINO

Er du kunde hos enten SATS eller Kino kan du få 2 timers ekstra parkering – altså fire timer i alt. Er du kunde et af de to steder, kan du registrere dig via valideringsskærmen, som er opsat begge steder.

Handicapparkering

Som indehaver af et handicapparkeringskort, har du mulighed for fri parkering på handicappladserne på RO’s Torv hele dagen. For at få adgang til fri parkering, bedes du udfylde informationerne HER. Når APCOA PARKING har bekræftet din registrering, er du klar til at parkere – husk blot at placere dit handicapparkeringskort synligt i køretøjets forrude i forbindelse med din parkering. Når du er registreret parkant, skal du derfor ikke tjekke ud.

Jeg har forladt RO’s Torv uden at betale for parkering

Hvis du glemmer at tjekke ud, kan du ved hjælp at de grønne pile på asfalten, blive guidet over til et ”opsamlingsområde”, hvor det er muligt at holde i 15 min. Ved opsamlingsområderne er der opsat en betalingsautomat, der modtager kreditkort. Ønsker du at betale kontant, skal du hen til den nærmeste indgang til centeret.

Der er 2 opsamlingsområder i p-huset, der er forbeholdt de bilister, der har brug for at holde ind og bruge betalingsautomaten inden de forlader p-huset. Disse pladser er tydeligt markeret med grønt og er til korttidsparkering – parkering på disse pladser længere end 15 min. kan medføre en parkeringsafgift. Husk at stille p-skiven, når du parkerer i opsamlingsområdet.

Jeg har tastet forkert registreringsnummer?

Er du kommet til at taste et forkert registreringsnummer og godkende den forkerte nummerplade, vil din bil stadig figurere i systemet. Det betyder, at din bil reelt set ikke er tjekket ud, og bilen vil figurere i systemet næste gang, du besøger RO’s Torv. Opdager du allerede ved din indtastning, at det er noget galt. kan du nå at rette det, eller tjekke ind/tjekke ud igen. Hvis du ikke får rettet fejlen med det samme, kan du henvende dig til APCOA på tlf 70 231 331 eller kontakte APCOA.

Der er blevet trukket et forkert beløb på mit kort

Hvis du mener, at der er trukket et forkert beløb på dit kort, skal vi bede dig om at kontakte APCOA, her skal du vedlægge dokumentation, hvor trækningen fremgår, skrive registreringsnummer, hvilken konto nr. du ønsker penge sat tilbage på, samt navn og adresse. Vær opmærksom på at der kan være behandlingstid. Vi gør dog alt, hvad vi kan for at svare dig hurtigst muligt.

Har du spørgsmål eller problemer med maskinerne kan du altid kontakte APCOA på +45 51 390 700

Parkering med høje køretøjer

Hvis du kommer til RO’s Torv i et højt køretøj (over 210 cm), skal du køre ind via Vinkelvej og parkere i parkeringsniveau –1, hvor der er 50 p-pladser. Maximumhøjden på biler i parkeringsniveau -1 er 3,5 meter.

Information om behandling af afgivne oplysninger

Når du benytter p-arealet på RO’s Torv, skal du efter reglerne i databeskyttelsesforordningen have information om, at APCOA Parking Danmark A/S opbevarer og behandler dine oplysninger. Oplysningerne behandles alene for at APCOA Parking Danmark A/S kan yde dig parkeringsservice. Dine oplysninger behandles fuldt fortroligt og i overensstemmelse med de gældende regler for behandling af personoplysninger. Hjemlen til at behandle dine oplysninger følger af databeskyttelsesforordningens artikel 6, litra b og f. Som registreret har du ret til at gøre indsigelse, ligesom du kan få rettet, blive bekendt med og få slettet oplysninger om dig jf. gældende regler.

Du kan læse mere om APCOA Parking Danmark A/S databeskyttelsespolitik her