Butik til leje

RO’s Torv – et aktivt shoppingcenter i smukke omgivelser

Afhængig af hvilken dag på ugen, besøger mellem 7.000-11.000 mennesker dagligt RO’s Torv og årligt har vi 3,6 mio besøgende.

Vi har 65 butikker fordelt på 47.000 m2 og med fokus på design og arkitektur i vores center.

Dagligvarer handles i den store Føtex og vi byder på 11 spisesteder en biograf og et fitnesscenter.

61% af RO’s Torvs kunder kommer i bil og alle vores 1.100 p-pladser har 2 timers gratis parkering – og træner du i SATS eller skal i biografen, får du 2 timers ekstra parkering.

RO’s Torv ligger i et geografisk område med en gennemsnitlig bruttoindkomst pr. husstand på indeks 109 i forhold til landsgennemsnittet. 41% af kunderne besøger RO’s Torv en eller flere gange om ugen og kvinderne udgør 72% af kunderne.

Unik og særlig shoppeoplevelse

RO’s Torv er et unikt shoppingcenter med fokus på design, kunst og arkitektur. De lyse og smukke omgivelser skaber en stemning og stil, som gør det til en særlig oplevelse at besøge centret.

Vi varetager dine interesser

RO's Torv ejes af Dades, som er et af Danmarks største privatejede ejendomsinvesteringsselskaber. Selskabet har mange års erfaring med investering i og forvaltning af attraktive og velbeliggende ejendomme, og har i dag inden for ejendomsinvestering og -administration og har opbygget en af landets største og mest attraktive ejendomsporteføljer.

NEWSEC - nøglen til den rigtige løsning

Vores drift, management og administration varetages af Newsec. De har over 20 års erfaring inden for centerudvikling og har derfor stor viden inden for feltet. Newsec har fokus på at skabe værdi for kunderne med en særlig forståelse for den service og dialog, der understøtter forretningerne.

Kontakt

Leasing manager
Brian Ilsøe
[email protected]