Søstrene Grene

Se på kort
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: 10:00 - 17:00
Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag: 10:00 - 19:00
En vidunderlig verden af alt fra madvarer, interiør og malergrej
Nye varer hver uge
Gode fund, kreativ inspiration og ærlig ansvarlighed
Ambitiøs bæredygtighedsstrategi

En labyrint af spændende og anderledes varer

Hos Søstrene Grene på RO’s Torv finder du spændende varer fra hele verden, smukt præsenteret i en labyrint af farver, former og dufte. Du er aldrig helt sikker på hvad du finder i butikken, da varesortiment hele tiden skifter. Det er dog altid sikkert, at der er stillet høje krav til funktionalitet og kvalitet, og mange af produkterne er designet af vores hold af dygtige designere og findes derfor kun hos Søstrene Grene. Vores priser holdes altid på et rimeligt niveau ved hjælp af direkte køb hos producenterne i store mængder og moderne logistik.

Søstrene Grene har fastsat et loft over priserne, så du altid kan regne med, at du ikke kommer til at betale for meget. Produkterne sælges således altid til konkurrencedygtige priser. Vores mål er at tilbyde en unik shoppingoplevelse, der gør Søstrene Grene til alle vores kunders favoritbutik i kraft af både produkterne, præsentationen og stemningen. I butikken finder du altid et stort sortiment af populære og faste varer samt en lige så stor gruppe af varer, som skifter fra uge til uge.

Gør-det-selv-univers online

Søstrene Grene har et helt gør-det-selv-univers online, som du kan besøge for inspiration – se fx videoerne på vores YouTubekanal eller besøg vores populære facebookside, hvor du også finder tips og tricks til små hobbyprojekter, boliginspiration eller noget helt tredje. Søstrene Grene sælger også møbler og interiør i moderne designs. Er du på jagt efter et nyt sofabord, en skammel, en hylde eller noget andet, kan du derfor også være heldig at finde dette i vores butik.

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde

Når du besøger vores butik på RO’s Torv i Roskilde, bliver du mødt af en unik shoppingoplevelse. Vi har garanteret noget, der passer til lige netop dit behov og din personlige stil. Vi glæder os til at byde dig velkommen i en verden af finurlige og farverige ting.

Lignende butikker

Sinnerup
Læs mere
Flying Tiger Copenhagen
Læs mere