Føtex

Se på kort
Søndag: 06:00 - 20:00
Mandag: 06:00 - 20:00
Tirsdag: 06:00 - 20:00
Onsdag: 06:00 - 20:00
Torsdag: 06:00 - 20:00
Fredag: 06:00 - 20:00
Lørdag: 06:00 - 20:00
Vi giver dig høj kvalitet til lave priser
Friskbagt brød fra egen bager hver dag
Føtex plus app – Download føtex plus app og spar flere penge
Føtex Ro’s Torv støtter sundheden lokalt

Handl ind i føtex på RO’s Torv

Leder du efter en dagligvarebutik, hvor du kan finde alt til hverdagen? Hos føtex på RO’s Torv kan du få alt fra rengøringsartikler til madvarer. Du får stærke tilbud hver uge, så du kan handle ind til gode priser. Så behøver du ikke at besøge en masse forskellige butikker for at finde det, du mangler.

Få dine dagligvarer i føtex på RO’s Torv

I føtex finder du friske råvarer hver dag. Besøg frugt og grønt-afdelingen, hvor du blandt andet kan finde sprøde økologiske varer, eller oplev vores udvalg af kød og fisk. I føtex får du altid høj kvalitet, da vi samarbejder med nogle af de bedste fødevareproducenter. Så har du nemlig mulighed for at lave fantastiske retter i dit eget køkken.

Du kan både købe varer fra forskellige kendte brands samt vores eget mærke. Du har altså god mulighed for at finde alle dine favoritter hos os.  

føtex har alt fra tekstiler til elektronik 

Hos føtex på RO’s Torv kan du få meget mere end bare dine dagligvarer. Her finder du nemlig også flot modetøj til både kvinder og mænd, dekorativt interiør til hjemmet, alverdens former for elektronik og meget mere. Vi har endda også vores eget posthus, så du kan sende og hente pakker i føtex på RO’s Torv. Vi har samlet alt under ét tag, så du nemmere kan klare dine indkøb og gøremål.

Med vores faste lave priser samt gode besparelser på alverdens varer hver uge, er føtex konkurrencedygtige, uanset om det omhandler tekstiler eller madvarer. I føtex er den gode kvalitet nemlig til at betale, og så kan du handle ind til hele familien uden at gå på kompromis. 

Besøg føtex’ bager 

I vores bager kan du købe friskbagt brød og lækre kager, som er lavet fra bunden af vores faglærte bagere. Uanset om du vælger et franskbrød, en jordbærtærte eller en morgenstang, så er smagen i top hver gang. 

Find dit morgenbrød i weekenden eller bestil en kagemand til en festlig begivenhed. I føtex’ bager kan vi hjælpe dig med lidt af hvert. Se vores åbningstider på RO’s Torv, og besøg din lokale føtex i Roskilde. Her vil vores venlige personale hjælpe dig på bedste vis.

Lignende butikker

Bonde Boutique
Læs mere
Peter Beier café
Læs mere