Imerco Home

Se på kort
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Søndag: 09:00 - 16:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Se vores store udvalg af lækre mærkevarer til køkken, bord og bolig
Vi hjælper med at finde den perfekte gave – og pakker den smukt ind
Bliv medlem af vores kundeklub ImercoPlus og opnå fordele – læs mere på Imerco.dk
Vi har landsdækkende bytteservice i 90 dage

Lækre køkkenprodukter og stort udvalg af tilbehør til hjemmet hos Imerco Home på RO’s Torv.
Vi er Danmarks største isenkramkæde, og hos os finder du alt i tilbehør til hjemmet. Hos Imerco Home på RO’s Torv fører vi mærker såsom Royal Copenhagen, Kay Bojesen, Rosendahl, Bodum, BaByliss, Erik Bagger, Georg Jensen, Holmegaard og Global. Vi går op i kvalitet og fører, ud over de mange populære kvalitetsmærker, også egne varemærker som du ikke kan finde andre steder end hos os – fx Cook & Baker og Casa.

Stort udvalg af kvalitetskøkkenredskaber og lækre gaveartikler

Lige meget om du er på udkig efter lækre nye køkkenprodukter til dig selv, eller du er ude efter gaveinspiration, kan du være sikker på at finde det i Imerco Home. Du er også velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev for at lade dig inspirere af det seneste nye tilbehør til hjemmet. Eller tilmeld dig vores kundeklub, og få masser af fordele hos Imerco Home på RO’s Torv.

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde

Har du brug for inspiration, skal du opdatere dit køkken eller skal du finde en gave? Vi har mere end 85 års erfaring indenfor isenkræmmerfaget, og står altid klar med kompetent rådgivning om køkkenudstyr, dekoration, gaveartikler, vaser og lysestager, når du besøger os på RO’s Torv i Roskilde. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Lignende butikker

Søstrene Grene
Læs mere