Søstrene Grene

Se på kort
Søndag: 09:00 - 16:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
En vidunderlig verden af alt fra madvarer, interiør og malergrej
Nye varer hver uge
Gode fund, kreativ inspiration og ærlig ansvarlighed
Ambitiøs bæredygtighedsstrategi

Udforsk Søstrene Grene på RO’s Torv

Når du besøger Søstrene Grene, så træder du ind i en verden af kreativitet og fantasi. Her tilbyder søstrene, Anna og Clara, et væld af produkter, så du kan udfolde dig med alverdens hobby- og gaveartikler, interiør og legetøj til de yngste. Søstrene Grene er for alle aldre, så kig forbi butikken på RO’s Torv i dag.

Kast dig ud i gør-det-selv-projekter med Søstrene Grene

Træd ind i butikken, og undersøg udvalget på hylderne, imens du nyder den klassiske musik, som spilles i alle Søstrene Grene-forretninger. Her kan du handle ind til et hav af DIY-projekter, som du kan bruge mange hyggelige timer på. Her finder du eksempelvis:

  • Perler og andre smykkeartikler
  • Garn og strikkepinde
  • Maling og lærreder
  • Tuscher og malebøger
  • Papir og karton 

Du kan altså finde produkter til alverdens hobbyer i butikken, og det gælder for både børn og voksne. Der er rig mulighed for at udfolde sig kreativt efter et besøg i Søstrene Grene. 

Style din bolig med Søstrene Grenes boligartikler

Søstrene Grene tilbyder også flotte designs til boligen, som du kan pryde dit hjem med. Du kan både finde større møbler, som sengeborde eller spisestole, forskellige lysestager, farverige blomstervaser og meget mere. Du kan altså med fordel besøge Søstrene Grene, hvis din stue trænger til en opdatering. 

Butikken er også et oplagt valg, hvis du leder efter en fin gave til din mor, veninde, søster eller en anden vigtig person i dit liv. Her kan du nemlig både finde gaven, i form af boliginteriør, samt en smuk og indbydende indpakning. Søstrene Grene har nemlig alt fra blomstrede gaveposer til farverigt gavepapir og silkebånd, så du kan pakke flot ind. 

Besøg Søstrene Grene på RO’s Torv i dag, og lad dig inspirere af Anna og Claras vidunderlige verden.

Lignende butikker