Sinnerup

Se på kort
Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Søndag: 09:00 - 16:00
Livsstil, kvalitet og design til din hverdag
Fantastisk butiksoplevelse
Unikt og anderledes livsstilsunivers
Overraskende skarpe priser

Find interiør i Sinnerup på RO’s Torv

Leder du efter pynt til hjemmet? Så er Sinnerup på RO’s Torv helt sikkert et besøg værd. Her kan du udvælge alverdens interiør til din stue, soveværelse eller badeværelse, så du kan skab et smukt hjem, som du elsker at slappe af i.

Køb alt til hjemmet i Sinnerup 

I Sinnerup kan du få alverdens produkter, som kan gøre din tid i køkkenet både sjovere og flottere. Butikken tilbyder nemlig køkkenmaskiner, gryder og pander og knive, så du kan få de bedste forudsætninger for at lave lækre retter. 

Derudover har Sinnerup også en masse skønne artikler til borddækningen. Her kan du blandt andet vælge:

  • Bestik 
  • Tallerkener 
  • Skåle
  • Salt og peber-sæt 
  • Glas 

Udvalget består af flere forskellige stilarter, så hvis du foretrækker en mere farverig borddækning, så kan du eksempelvis få genstande i keramik eller farvede vandglas. Men du kan også vælge mere klassiske produkter i diskrete og tidløse designs. Du finder altså alt, hvad du skal bruge for at skabe et smukt og indbydende bord - både til dig selv eller til dine gæster.

Skab hygge i stuen med Sinnerups interiør 

Sinnerup tilbyder også et hav af fine sager til din stue. Stuen er ofte et samlingspunkt for familien, og gæster ender også tit i sofaen på et tidspunkt i løbet af aftenen. Derfor ønsker mange at skabe en hyggelig atmosfære og behagelige rammer i dette rum. 

I Sinnerup kan du derfor udvælge bløde plaider og puder, som kan gøre stuen ekstra rar at opholde sig i. Butikken har også lysestager i forskellige former, så du kan tænde levende lys, grønne planter, plakater, spejle og meget mere.

Så kom forbi i dag, og find dine nye favoritter til boligen. I Sinnerup er det kun din fantasi, der sætter grænser, når du skal opdatere dit hjem.

Lignende butikker

Søstrene Grene
Læs mere