Bolia

Se på kort
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: 10:00 - 17:00
Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag: 10:00 - 19:00
En verden af nyt skandinavisk design – skræddersyet til dig efter dine ønsker
Ethvert design er skabt til at holde i mange år i naturens fineste og mest holdbare materialer
Derfor giver vi, som noget helt særligt, 10 års garanti på hele kollektionen
Kig forbi og få serveret en kop friskbrygget økologisk kaffe – vi glæder os til at inspirere dig

Moderne designermøbler hos Bolia på RO’s Torv

Kom ind og oplev en kreativ møbelverden hos Bolia på RO’s Torv. Når du besøger os, bliver du mødt af alt det bedste indenfor nyt skandinavisk design. Vores møbelkollektion består af moderne, lækre møbler, der er originale og personlige – og designet af prisbelønnede designere. Vi har helt sikkert noget, der passer lige præcis til din smag.

Skræddersyede originale kvalitetsmøbler

Vores designermøbler produceres efter ordre. Hos Bolia har vi ingen store lagerbygninger eller lagervarer – kun perfekt skræddersyede kvalitetsmøbler, der passer lige præcis til din personlige smag. Vores lækre møbler er håndlavede, og bliver leveret direkte til din dør. Vi går op i kvalitet og udfører hvert eneste design i de fineste materialer såsom uld, massivt træ, marmor, læder og metal.

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde

Når du besøger vores butik på RO’s Torv i Roskilde bliver du mødt af venlig service. Vi står klar til at vejlede og hjælpe dig med at finde og skabe designermøbler, der passer lige netop til dit behov og din personlige stil. Vil du have inspirerende nyheder om events i butikken, lancering af produkter og Bolia Design Award, er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller besøge vores hjemmeside. Vi glæder os til at byde dig velkommen i en verden af nyt skandinavisk design på RO’s Torv i Roskilde.

Lignende butikker

Sinnerup
Læs mere
Søstrene Grene
Læs mere