Sinnerup

Se på kort
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: 10:00 - 17:00
Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Livsstil, kvalitet og design til din hverdag
Fantastisk butiksoplevelse
Unikt og anderledes livsstilsunivers
Overraskende skarpe priser

Sinnerup – Livsstil, bolig & modetrends.

Sinnerup har alt til din livsstil, med deres stilfulde udvalg af design til hjemmet, møbler og tøj i dansk design.

I modeafdelingen er der er stort udvalg af moderigtigt tøj hvad enten du er til farver eller de mere nedtonede klassiske styles.

I møbelafdelingen finder du lamper, sofa, daybed, lænestole, spisebord, stole, havemøbler og meget mere - endda i mange farver og varianter.

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde

Sinnerup på RO's Torv er den anden Sinnerup på Sjælland, og helt sikkert et besøg værd.

Et besøg hos Sinnerup er altid inspirerende. Produkterne du finder hos Sinnerup er produceret af Sinnerup og findes derfor kun her. Her finder du alt hvad du skab bruge for at skabe det helt perfekte look til hjemmet - og endda til rigtig gode priser.

Det dygtige personale står på spring for at hjælpe dig med alle de nye trends, og kan altid hjælpe dig med at skabe et look, der passer dig.

Sinnerup, tre generationers hjertebarn

Dansk design, mode, livsstil, inspiration og god kundeservice. Alt dette finder du i én og samme butik, når du besøger Sinnerup i deres imponerende univers.

Sinnerup har eksisteret siden 1971, grundlagt som møbelfirma af Poul Sinnerup i Holstebro. Siden da har meget ændret og udviklet sig, men kerneværdierne er fortsat de samme og den familieejede virksomhed, der har eksisteret i et halvt århundrede er blevet tre generationers hjertebarn.

Poul Sinnerups søn Lars er i dag administrerende direktør for hele virksomheden, med sin kone Lisbeth ved sin side som chefdesigner. Selv deres datter Silke er engageret i virksomheden og håber på at samarbejde med sin mor i designafdelingen i fremtiden.

I dag byder butikken ikke kun på møbler, men også mode og livsstil er vigtige søjler i Sinnerup-familiens filosofi om inspiration og kvalitet til enhver kunde, der sætter fod i de imponerende butikker. Om det er den helt store make-over du trænger til i enten dit hjem eller din garderobe, måske en fødselsdags- eller værtindegave, så er Sinnerup det helt rigtige sted at blive inspireret og finde lige dét, du er på udkig efter.

Lignende butikker

Søstrene Grene
Læs mere
Flying Tiger Copenhagen
Læs mere