Flying Tiger Copenhagen

Se på kort
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: 10:00 - 17:00
Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Hos Flying Tiger Copenhagen designer vi ikke for at gøre ting pæne
Vi designer for at gøre folk glade
Et rigere liv koster ikke en formue
I hvert fald ikke hos Flying Tiger Copenhagen

Flying Tiger Copenhagen – et univers af sjove, nyttige og overraskende varer

Hos Flying Tiger Copenhagen på RO’s Torv i Roskilde finder du et univers af sjove, nyttige og overraskende varer indenfor bolig, køkken, krydderier, legetøj, plejeprodukter, AV-udstyr, kontorartikler, film og meget mere, til lave priser. Har du fx brug for udstyr til skole- og studiestart, lykønskningskort, legetøj, nye strømper, pynt til alle årets højtider og begivenheder, kalendergaver, læsebriller, vinglas, gaveindpakning, mobilopladere, høretelefoner, te, krydderier eller køkkenredskaber? Så finder du det, og mange andre aktuelle sæsonvarer hos Flying Tiger Copenhagen. På vores hjemmeside kan du se et lille udvalg af de varer, du kan finde i Flying Tiger Copenhagen. Hele vores sortiment findes dog ikke på hjemmesiden, så når du besøger os på RO’s Torv lover vi, at du finder mange flere overraskende varer til enhver lejlighed.

Alt lige fra lys og servietter til legetøj og hobbyting

Skal du skabe en festlig stemning? Hos Flying Tiger Copenhagen kan du finde alt du har brug for! Vi har et stort udvalg af både fine og sjove servietter, paptallerkner og papkrus, vinglas, lys, lysestager, vaser, fødselsdagspynt og andet nips, der sætter prikken over i’et, når du har gæster eller bare vil gøre hverdagen lidt hyggeligere. Er det dig der er gæst, eller har du bare lyst til at være kreativ, så har vi også et stort udvalg af forskelligt slags legetøj til børn og barnlige sjæle, samt et stort udvalg af tegneredskaber, farveblyanter, pensler, hobbymaling, perler, malebøger, blokke og andre kreative ting til at lave flotte kreationer.

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde

Du finder altid en overraskelse i Flying Tiger Copenhagen, som du ikke finder andre steder. Vores varer er specialdesignet og produceret til Flying Tiger Copenhagen, og vi køber stort ind – derfor er vores priser altid lave. Vil du holde dig opdateret med hvad de næste Flying Tiger Copenhagen-overraskelser bliver? Så er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi får hele tiden nye varer, så næste gang du besøger Flying Tiger Copenhagen på RO’s Torv i Roskilde er der helt sikkert noget nyt, sjovt og overraskende på hylden, som du ikke finder andre steder. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Flying Tiger Copenhagen.

Lignende butikker

Sinnerup
Læs mere
Søstrene Grene
Læs mere