Flying Tiger Copenhagen

Se på kort
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Søndag: 09:00 - 16:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Hos Flying Tiger Copenhagen designer vi ikke for at gøre ting pæne
Vi designer for at gøre folk glade
Et rigere liv koster ikke en formue
I hvert fald ikke hos Flying Tiger Copenhagen

Besøg Flying Tigers univers på RO’s Torv

Nyder du at udfolde dig kreativt, uanset om det indebærer at dekorere dit hjem eller laver hyggelige hobbyprojekter fra bunden? Så er Flying Tiger helt sikkert stedet for dig. Her kan du nemlig finde alverdens interiør samt DIY-artikler, uden at du skal betale en formue.

Køb hobbyartikler i Flying Tiger på RO’s Torv

Kan du eller dit barn godt lide at lave aktiviteter, som at lave perler, male, tegne og meget mere? Så kan du med fordel besøge Flying Tiger, der har hylderne fyldt med sjove produkter til et hav af hobbyprojekter.

Det kan være enormt afslappende at lave noget kreativt. Her kan du koble hjernen fra, og fokusere på opgaven foran dig. Det er både hyggeligt at lave disse projekter alene, men det er især også dejligt at dele med en anden person. Det er eksempelvis en god måde at få kvalitetstid med dit barn på, hvis hverdagen har været travl. Det kan også være en ideel aktivitet at lave med dine venner.

Opdatér boligen med interiør fra Flying Tiger

Butikken på RO’s Torv er dog ikke kun fyldt med artikler til diverse DIY-projekter. Du kan nemlig også finde flotte nips og pynt til hjemmet, så du kan skabe en hyggelig og afslappet stemning i din bolig. Flying Tiger tilbyder både interiør til badeværelset, køkkenet, soveværelset og meget mere, så du kan give din bolig personlighed.

For mange mennesker, så er deres hjem utroligt vigtigt for dem. Det er her, du slapper af og lader op til næste dag. Derfor må det også gerne være en rar fornemmelse, når du opholder dig i rummene. Heldigvis behøver det ikke at være dyrt, og Flying Tiger har boligartikler til lave priser, så de fleste kan være med.

Så kom forbi, og udforsk det flotte udvalg hos Flying Tiger. Her finder du mange spændende varer på hylderne, som du kan dekorere dit hjem med.

Lignende butikker

Søstrene Grene
Læs mere