Guide: Forårets fester

Inspiration til dit forårs-outfit

Nu hvor forårets bryllupper, konfirmationer, havefester og så videre står for døren, kan det godt give anledning til diverse tøjkriser. Men inden du begynder at flå tøj ud af klædeskabet i en panisk prøve-session, så giver vi dig her 3 af sæsonens største trends, der forhåbentligt kan inspirere dig til outfittet, der får dig til at føle dig festlig, komfortabel og helt igennem forårs-skøn.

Festtøj

Trenden dikterer pang på farverne i forårsmoden. De sidste par år har vi hygget os i fine og neddæmpede pasteller, men nu er det altså tid til at være modig og skinne igennem i dit farvevalg. En lysende, skarp pink er en af sæsonens sikre vindere og du har sikkert allerede spottet mange overdele, især blazere, i den smukke farve. Du kan enten matche dit outfit tone-i-tone med fx. forskellige slags pink, men du kan også sagtens matche flere forskellige pangfarver sammen i dit look.

Swipe for at se trenden!

Accessories 

En ny sæson kalder på nye accessories. For de tunge vintersko skal skiftes ud med lettere sneaks, støvler og måske endda snart sandaler. Solbrillerne skal placeres solidt på næsen, og tasken skal pakkes med forårets nødvendigheder. Og alle dine accessories, skal skinne om kap med solen, for de skal nemlig have en farve der springer i øjnene: pang er nøgleordet, når det kommer til sæsonens allerstørste farvetrend.

Swipe for at se trenden!

Beauty

Findes der noget mere iøjnefaldende smukt og forførende end flotte, røde læber? De klassiske og stilede røde læber går aldrig af mode, men i foråret er der ekstra fokus på denne beauty-evergreen. Og ikke kun læberne skal have farve, men både kinder, øjne og negle indbyder til lidt ekstra farve denne sæson og der er heldigvis masser af muligheder for at finde gode produkter, der ikke kun ser godt ud, men også er plejende.

Swipe for at se trenden!

Gaveguides til forårets fester

Guide: Konfirmationsgaver
Læs mere
Guide: Studentergaver til hende og ham
Læs mere
Guide: Bryllupsgaver
Læs mere