Studentergaver til hende og ham

Inspiration til den helt rigtige studentergave

Foråret gør vinter til sommer og bringer mange skønne overgange med sig – i foråret markerer vi, at mange unge mennesker afslutter deres uddannelser og ifører sig den længe ventede hue. 

Er du med som gæst? Og mangler du inspiration til gaven? Så følg vores guide, bliv inspireret og tag til årets fest med den helt rigtige studentergave. 

 

Studentergaver til hende

Coco Mademoiselle, Chanel hos Matas 599,95

Studentergaver til ham

Castelijn & Beerens computertaske hos Neye 2.299,-

Andre gaveguides

Guide: Konfirmationsgaver
Læs mere
Guide: Bryllupsgaver
Læs mere
Guide: Værtindegaver
Læs mere

Udforsk udvalget af studentergaver til hende og ham

Det er en vigtig og uforglemmelig oplevelse, når huen kommer på. Efter flere år på skolebænken, kan den nyudklækkede student nu fejre afslutningen. Den store dag fejres ofte med fest og gaver, og hvis du leder efter inspiration til gode gaveidéer, så skal du besøge butikkerne på RO’s Torv. Her kan du finde gode studentergaver til hende eller ham, som du ønsker at glæde. 

Gode idéer til studentergaver til hende 

Smykker er en oplagt gave til den kvindelige student, da det er en gave, som kan bruges i mange år frem. Uanset om det er en fingerring eller en flot halskæde, så kan smykket tages frem igen og igen, år efter år. Derudover er smykker en personlig gave, som ofte er nøje udvalgt til den enkelte person. 

Et par flotte sneakers kunne også være en god gave til studenten. Sko er først og fremmest vigtig for den daglige komfort, men de er i den grad også en stor del af outfittet. I vores butikker finder du et stort udvalg, så du kan vælge en sko, som falder i studentens smag. 

Den ideelle studentergave til ham 

Hvis du gerne vil finde den perfekte gave til den mandlige student, så kan du med fordel besøge en af vores butikker med elektroniske gadgets. Her kan du blandt andet få behagelige høretelefoner eller kraftfulde højttalere, så studenten kan nyde sine favoritkunstnere, uanset hvor han er. 

Du finder også et godt udvalg af herremode, hvor du kan købe alt fra smarte skjorte til et par fede jeans. Vores butikker tilbyde et hav af lækre, kendte mærker, så du rigtig kan forkæle studenten. 

Besøg RO’s Torv i dag, og find skønne gaver til både den kvindelige og mandlige student. Vi glæder os til at se dig.