Konfirmationsgaver

Inspiration til den helt rigtige konfirmationsgave

Foråret gør vinter til sommer og bringer mange skønne overgange med sig – i foråret markerer vi, at mange unge mennesker træder ind i de voksnes rækker. Hvad enten de vælger en klassisk konfirmation, nonfirmation eller noget tredje, så fortjener det en fejring.

Er du med som gæst? Og mangler du inspiration til gaven? Så følg vores guide, bliv inspireret og tag til årets fest med den helt rigtige konfirmationsgave. 

 

Konfirmationsgaver til hende

Daisy Love, Marc Jacobs hos Matas 619,95

Konfirmationsgaver til ham

Rains rygsæk hos Neye 549,-

Andre gaveguides

Guide: Studentergaver til hende og ham
Læs mere
Guide: Indflyttergave
Læs mere
Guide: Bryllupsgaver
Læs mere

Vælg den rette konfirmationsgave

Det er en stor dag, når et ungt menneske skal konfirmeres. Det er ikke kun en mindeværdig begivenhed for hovedpersonen, det er også en uforglemmelig oplevelse for de mange deltagende gæster. Derfor ønsker du sikkert også at finde den helt rette konfirmationsgave, som modtageren vil huske og have glæde af længe. I butikkerne på RO’s Torv har du gode muligheder for at finde skønne gaver til alle. 

Flotte konfirmationsgaver til hende

Mange piger er vilde med tøj, og beklædning kan være en god måde at udtrykke sig og vise sin personlighed på. Derfor kan det være en skøn gave til den kvindelige konfirmand. I vores butikker finder du tøj for enhver smag i forskellige prisklasser. Her kan du få alt fra flotte stilrene outfits til farverigt og mønstret tøj. 

Vi tilbyder også sejt sportstøj til alverdens sportsgrene, hvis konfirmanden nyder at være aktiv og i bevægelse. Så er et lækkert træningssæt eller et par behagelige løbesko nemlig næsten ikke til at undvære. Uanset hvilken form for sport, konfirmanden kan lide, så kan du finde det hos os. 

Find gode konfirmationsgaver til ham 

Hvis du leder efter den perfekte gave til den mandlige konfirmand, så kan du med fordel kigge i vores skobutikker. Her kan du finde fede sneakers, som vil passe godt til den unge mand. Gode sko er naturligvis vigtige, når det gælder komfort, men de kan også have en del at sige for ens outfit. 

Derudover kan du også udforske elektronikbutikkerne på RO’s Torv. I forretningerne finder du de nyeste gadgets, som mange unge mennesker vil sætte pris på. Vælg eksempelvis et par gode høretelefoner eller er en ny kraftfuld højttaler til værelset. På den måde kan konfirmanden nyde sine yndlingskunstnere på en helt ny måde. 

Besøg os på RO’s Torv, og find fede gaver til konfirmanden. Vi glæder os til at se dig.