Guide: Værtindegaver

Lakrids by Bülow Winter selection box - Roskilde Vin 285,-

Den under 100 kr.

Vase - Søstrene Grene 89,-

Den belæste

Ting jeg har lært, da det var for sent af Petra Nagel - Bog&idé 229,-

Få inspiration til den perfekte værtindegave

Er du blevet inviteret til middag hos din veninde eller kollega? Så ønsker du måske at finde en god værtindegave. Gaven kan bestå af mange ting, og du kan for eksempel vælge en æske chokolade, en flaske vin eller noget helt andet. Læs mere her, og få god inspiration til den perfekte gave.

Glæd én du holder af med en værtindegave

Med en værtindegave kan du vise, at du sætter pris på den invitation, du har fået. Her viser du taknemmelighed over, at du er blevet inviteret over til en hyggelig aften i værtens selskab, og du kan også bidrage til aftenen, hvis du eksempelvis vælger at forære en flaske vin, som I kan nyde sammen med maden. 

Gode værtindegaver kan bestå af lidt af hvert. Du kan enten vælge de klassiske værtindegaver, som en buket eller lækker chokolade, men du kan også tænke ud af boksen og vælge at forære et par biografbilletter, en lille genstand til hjemmet eller noget helt tredje. Du skal blot bruge din fantasi, når du skal vælge en fin eller sjov værtindegave.

Giv blomster som værtindegave

En smuk buket blomster er en klassisk men skøn værtindegave. De fleste bliver utroligt glad for et flot bundt, som kan pynte i stuen eller på middagsbordet, mens I spiser. 

Du kan skræddersy buketten, så den passer godt til modtageren. Er han eller hun for eksempel glad for roser? Eller foretrækker personen liljer? Der er et hav af muligheder, når du skal samle en fin buket til værten. 

Lav en eksklusiv gaveæske 

Spiselige værtindegaver er også en skøn gave. Her kan du med fordel samle forskellige lækkerier i en gaveæske. Ved du, at han eller hun er vild med søde sager? Så smid en luksus chokolade i æsken. Eller er modtageren særligt glad for specialøl? Så tilføj gerne et par flasker. 

Når du samler de forskellige sager i en kurv, så præsenteres dine gaver på en stilfuld og elegant måde, og du kan tilføje specielle detaljer for at gøre den endnu mere unik. Bind for eksempel en smuk sløjfe omkring det hele for at fuldende indpakningen. Når du selv samler en gaveæske, viser du modtageren, at du har lagt ekstra tanke og omhu i gaven.

En gavekurv fås i mange forskellige prisklasser, og derfor er det især en god gave, hvis du gerne vil holde dig til et budget. Du har nemlig helt frie hænder, når du samler en gavekurv. 

Find butik

60 butikker – vi har alt, hjertet begærer

Se butiksliste