Indflyttergaver

Gode ideer til en indflyttergave 

Der er tradition for at forære personer, der lige er flyttet i ny bolig, en gave: En såkaldt indflyttergave. Gaven kan komme i mange forskellige former, da du kan vælge alt fra en utraditionel og sjov gave til en brugbar og praktisk genstand. I butikkerne på RO’s Torv kan du finde gode bud på indflyttergaver, så du kan forkæle én, du holder af.

Find en god indflyttergave til parret

Kender du nogen, der flytter i lejlighed eller i nyt hus, og vil du gerne finde en god indflyttergave? Hvis du leder efter en gave til et par, så kan du med fordel udforske de mere klassiske og praktiske indflyttergaver. Overvej, hvad man typisk står og mangler, når man lige er flyttet. Det kan muligvis være en oplukker, en skrællekniv eller andre små køkkengenstande, som hurtigt kan forsvinde under en flytning.

Gaver til køkkenet eller hjemmet generelt, vil tit være en god gave, da de enten er brugbare eller kan skabe en hyggelig stemning i en bolig, som skal forvandles til et hjem. I boligbutikkerne på RO’s Torv kan du finde smukt interiør eller praktisk service, som vil glæde de fleste. 

Vælg den rette indflyttergaver til den studerende 

Til det unge menneske, som muligvis flytter hjemmefra for første gang, kan du forære ham eller hende et gavekort til RO’s Torvs dagligvarebutikker. Det vil være en stor hjælpende hånd for den unge studerende med en begrænset indtjening, for så kan køleskabet blive fyldt godt op. I vores forretninger tilbyder vi lækre og friske råvarer, så modtageren kan lave et dejligt hjemmelavet måltid, i stedet for at måtte nøjes med en skål havregryn. 

En anden mulighed er at forkæle modtageren med et gavekort til et af vores mange hyggelige spisesteder. Her serveres alt fra frisk sushi til lækre, italienske retter, så vi har altså noget for enhver smag. Med denne gave, får den studerende mulighed for at nyde et måltid på en skøn restaurant, efter at have båret tunge flyttekasser rundt. 

Få inspiration til luksuriøse indflyttergaver 

Hvis du leder efter en mere luksuriøs gave, så kan du eksempelvis besøge vores forretninger med elektronik. Her har vi et stort udvalg, og du kan blandt andet finde fladskærms-TV og højttalere, som kan være utroligt dejlige at have i sit hjem. 

Denne type gave ligger naturligvis i den dyrere ende, men det kan være en utroligt skøn gave at modtage. Gadgets og elektronik giver nemlig god underholdning, som kan nydes efter en hård dag på studiet eller arbejdet. Alle har brug for en pause, hvor de kan puste ud og slappe af, og det sker ofte foran fjernsynet med en god film eller ved at lytte til en spændende podcast. 

Du kan sagtens tænke ud af boksen, når du skal vælge en indflyttergave. Du behøver ikke altid at komme med de traditionelle gaver som køkkenudstyr eller værktøj, selvom de ellers er meget oplagte og utroligt brugbare for modtageren. En indflyttergave kan være stort set alting, så længe du ønsker at glæde den person, som skal modtage gaven.