Vila

Se på kort
Søndag: 09:00 - 16:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00

Elegant mode til kvinder

Vila er et dansk tøjbrand, som er kendt for deres elegante og feminine stil og brug af kvalitetsmaterialer. Vi har et stort udvalg af styles, som kan kombineres på kryds og tværs, så man har mulighed for at definere sin egen individuelle stil. Vilas sortiment indeholder også en serie af basisstyles, der dækker over det vi kalder en basisgaderobe som man kan kombinere med lidt mere specielle items. Vilas kollektioner indeholder alt fra toppe, t-shirts og trøjer til jeans, jakker og undertøj.

Bliv godt klædt på

I Vila på RO’s Torv i Roskilde får du altid en god service fra vores imødekommende personale. Vi kender vigtigheden af at finde tøj, som passer og er behageligt at have på. Du får derfor altid kyndig rådgivning af vores personale til alt fra at finde den rette størrelse og sammensætning af items til at finde gaver til venner og bekendte. Du har altid mulighed for at bytte dine køb mod forvisning af bon, som giver dig 30 dages returret.

Lad dig inspirere i vores onlineunivers

Hos Vila gør vi meget ud af at kommunikere og interagere med vores kunder og brugere. Du kan følge med på facebook, instagram, YouTube og pinterest, hvor du kan se de nyeste kollektioner, få inspiration, kommentere og møde andre brugere. Du har også mulighed for at melde dig ind i Vila Club, som er vores kundeklub, hvor medlemmer får en række fordele såsom nyhedsbreve, adgang til VIP-udsalg, konkurrencer og meget mere.

Lignende butikker

Bonde Boutique
Læs mere