Skoringen

Se på kort
Søndag: 09:00 - 16:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
”Sko du kan leve i” til voksne og børn i alle aldersgrupper
Professionel rådgivning med et smil
Stort udvalg af Skoringens egne mærker og internationale mærkevarer
Alt fra moderne styles til mere afslappede komfort-mærker

Stort udvalg af sko til hele familien

Skoringen har et stort udvalg af smarte sko af høj kvalitet til hele familien. Udvalget er bredt og dækker alt fra behagelige hverdagssko med fokus på komfort og ergonomi til festlige sko til specielle lejligheder. Vi har bl.a. populære mærker som Vagabond, Wonders, Gabor, Ecco, Billi Bi og Lloyd. På vores hjemmeside kan du se det store udvalg og lade dig inspirere inden du kommer ned i butikken og prøver skoene. Derudover har du mulighed for at melde dig ind i vores kundeklub og blive VIP i Skoringen. Som medlem får du en række unikke fordele såsom eksklusive tilbud før alle andre.

Professionel ekspertviden om sko

Hos Skoringen er vi stolte af at kunne kalde os eksperter i sko med over 25 års erfaring på området. Vores personale giver altid professionel rådgivning, når det kommer til at vælge de rette sko, skopleje, skomode m.m. På vores hjemmeside har vi samlet en række tips til, når du skal have nye sko eller skal ud og købe sko til dit barn. Se også vores gode råd til skopleje, så du sikrer dine sko en lang levetid.

Kom forbi vores butik på RO’s Torv

I vores butik på RO’s Torv i Roskilde er vi altid klar til at hjælpe med at finde de rette sko til enten dig, dit barn eller måske som en gave til en du har kær – og du har selvfølgelig også mulighed for at købe gavekort.

Telefon: 62 26 55 25
Besøg vores website

Lignende butikker