Deichmann

Se på kort
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Søndag: 09:00 - 16:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Priser alle kan være med på
God kvalitet siden 1913
Stort udvalg til hele familien
Nye trends hver uge

Stort udvalg af herresko, damesko og børnesko til alle lejligheder

Hos Deichmann på RO’s Torv i Roskilde finder du et stort udvalg af kvalitetssko til alle lejligheder. Vi har alt fra herresko, damesko, børnesko, sandaler og gummistøvler til træningssko, fede sneakers, business-sko, stiletter, støvletter, vintersko og vinterstøvler. Ud over sko, har vi et stort udvalg af smarte modetasker og accessories, med noget for enhver smag. Kort sagt har vi alt, der skal til for at sætte
prikken over i’et i ethvert outfit.

På vores hjemmeside kan du følge med i de nye kollektioner, der jævnligt lander i butikken, og lade dig inspirere inden du besøger os på RO’s Torv. Hos Deichmann finder du altid de nyeste trends indenfor sko, for vi har nemlig trendspottere over hele verden, der hele tiden er på sporet af den næste skotrend, holder øje med modeverdenen og de nyeste stiltendenser. Hvis du vil holdes opdateret med de nyeste trends fra vores trendspottere, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev – så ved du altid hvordan skomoden former sig, og hvornår du kan finde nye kollektioner eller gode tilbud i butikken på RO’s Torv i Roskilde.

Kvalitets sko med god service

Hos Deichmann er det ikke kun vigtigt, at kunderne kan få kvalitets sko til rimelige priser. Det er også vigtigt for os, at du altid får en god service, når du besøger vores butik. Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde din størrelse, en bestemt farve eller rådgive dig om de nyeste trends indenfor sko eller finde lige de pumps, den sandal, de sneakers, børnesko, business-sko eller festsko du står og skal bruge for at fuldende dit outfit. Vi står klar til at hjælpe dig med et smil, lige meget om du ved præcis hvad du går efter, eller om du har lyst til at prøve mange forskellige par.

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde

Besøg Deichmann på RO’s Torv og find et stort udvalg af sko til hele familien. Vi har alt i sko, der passer til årets fester og særlige lejligheder, til din træning, til din karriere, til dit personlige udtryk og til dit barn – og altid til gode priser. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Deichmann på RO’s Torv i Roskilde.

Lignende butikker