Pieces

Se på kort
Søndag: 09:00 - 16:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Designunivers med stort udvalg af trendy tøj til kvinder
App fyldt med de nyeste tilbud
Little Pieces til helt unge piger og Pieces Maternity med ventetøj
Inspiration til unge kvinder til legende og gennemførte looks

Fuldend din personlige stil med accessories fra Pieces på RO’s Torv

Hos Pieces på RO’s Torv i Roskilde finder du et stort udvalg af accessories, smykker og tøj til budgetvenlige priser. Vores produkter er designet med den moderne storbypige i tankerne, og vi har derfor altid de nyeste accessories, smykker og tøj indenfor tidens trends. Hos os finder du alt fra halstørklæder, bukser, bluser og bælter til halskæder, armbånd, øreringe, ringe og Pieces’ specieltdesignede smykker fra Julie Sandlau.

Accessories, smykker og tøj til enhver lejlighed

Lige meget om du skal have frisket dit outfit op med nye, trendy smykker eller tøj, eller om du skal bruge accessories til en særlig fest eller begivenhed, finder du det hos Pieces. På vores hjemmeside kan du se et udvalg af vores produkter og finde inspiration før du besøger os i butikken på RO’s Torv. Her kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev, og på den måde holde dig opdateret omkring trends og gode tilbud. På vores facebookside kan du deltage i fede konkurrencer og se de nye kollektioner og du kan finde inspiration til sammensætning af tøj, accessories og smykker på vores instagramprofil. Pieces’ kollektioner er skabt for, at du kan sammensætte det præcis som du ønsker, og på mange forskellige måder, for at skabe og understrege din personlige stil.

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde

Vi får nye varer hver dag, så der er god grund til at besøge os på RO’s Torv. Lige meget om du skal have opdateret din personlige stil med de nyeste trendy accessories, smykker, smart tøj eller du mangler en gave til en du holder af, står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde det, du leder efter. Vi rådgiver dig med et smil om tidens nyeste trends og sammensætningen af accessories og tøj, for at ramme præcis din personlige stil. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Pieces på RO’s Torv i Roskilde.

Lignende butikker

Bonde Boutique
Læs mere