NO8 Women

Se på kort
Søndag: 09:00 - 16:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Modetøj til Stilbevidste Kvinder
Danske & internationale kvalitets Brand
Personlig service i verdensklasse
Mulighed for tilpasning ved skrædder

Eksklusiv Damemode hos Nº8 Women på RO’s Torv

Hos No8 women finder du tøj til den stilbevidste kvinde. Både til en afslappet dag med vennerne, til forretningsmødet og store begivenheder. Vi fører en række af de bedste internationale og danske mærker inden for damemode – bl.a. Hugo Boss, Armani Exhange, Wolford, Colmar, Imperial, Valentino, Rosemunde samt vores eget mærke GR88.copenhagen samt mange flere. Vi har desuden en skrædder tilknyttet vores butik, så du kan få tilpasset dit nye tøj i løbet af få dage.

Vi gør det til en oplevelse at købe dametøj

Vi sørger altid for, at det bliver en god oplevelse, når du besøger os i Nº8 Women på RO’s Torv i Roskilde. Vi byder på en god, velbrygget kop kaffe, så du i ro og mag har mulighed for at udvælge netop det tøj, der skal bidrage til din personlige stil. Vores smilende personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, når du skal have tilføjelser til garderoben, eller hvis du er på udkig efter en gave, til en du har kær. Vi er nemlig alle uddannet til at vide, hvad der klæder dig, og vi kender de nyeste trends inden for moden. Følg med på hjemmesiden www.No8.dk og på facebook og se vores nyheder.

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde

Vil du gerne vide, hvornår den nye kollektion lander i butikken, eller hvornår vi kører gode tilbud? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med i alle de spændende aktiviteter hos Nº8 Women på RO’s Torv i Roskilde. Vi glæder os til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at finde din næste tilføjelse til garderoben inden for moderne damemode.

Telefon: 46322796

Lignende butikker

Bonde Boutique
Læs mere