Kings & Queens

Se på kort
Søndag: 09:00 - 16:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Landsdækkende kæde
Click & Collect i hele landet
Forhandler af + 20 populære modebrands
Eksperter i at spotte og rådgive om nyeste modetrends

Fedt modetøj til unge kvinder hos Kings & Queens på RO’s Torv

Velkommen i Kings & Queens’ 700 kvm. store butik på RO’s Torv i Roskilde. Hos os finder du det nyeste modetøj til både piger og drenge i alderen 15-25 år. Vi har fede kendte danske og udenlandske mærker som fx Nike, Tiger of Sweden, Y.A.S, Vila, Just Junkies, Les Deux, Gabba, Just Female, Moss Copenhagen, Minimum, Selected og mange flere.

De nyeste trends og fedeste kvindemode

Når du træder ind i Kings & Queens’ royalt inspirerede butik, fyldt med ægte tæpper og smukke møbler, sørger vi for, at du kommer til at føle dig som en kongelig. Vi står nemlig altid klar til at give dig service på royalt niveau, ved at guide dig til de nyeste trends og den fedeste kvindemode. Hvis du skal bruge et nyt, fedt outfit til en fest, eller hvis du leder efter inspiration til en ny trendy stil, hjælper vi dig gerne med at udvælge det fedeste modetøj, der passer bedst til dig. Du kan også følge os på instagram eller facebook, hvor du altid kan holde dig opdateret med de nyeste trends og fede mærker.

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde

Kom ind i et kongerige af god stil og fede mærker hos Kings & Queens. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde fedt modetøj til dig, så du kan skabe din egen trendy stil. Kings & Queens på RO’s Torv i Roskilde er altid først med nye mærker og de seneste trends, og står klar til at give dig en kongelig shoppingoplevelse.

Lignende butikker

Bonde Boutique
Læs mere