Kino

Åbningstider

Tirsdag: 15:15 - 21:15
Onsdag: 15:15 - 21:15
Torsdag: 10:30 - 21:15
Fredag: 10:30 - 21:15
Lørdag: 10:30 - 21:15
Søndag: 10:30 - 21:15
Mandag: 10:30 - 21:15

Film skal ses i biografen

Men ikke i en hvilken som helst biograf! Hos Kino på RO’s Torv bydes du ind i mørket med Digital Dolby 7.1 og et 4 generationslærred, der viser både 3D og 2D med samme høje kvalitet.
4. generationslærredet har en kurvet ramme og måler hele 109m2 og suger dig direkte ind i Hollywoods hæsblæsende dramaer og animationens farverige eventyrer. 

Kino er en moderne biograf, der viser et bredt udvalg af film til både voksne og børn, på nye digitale projektorer. Der skal være noget for enhver smag og alder – enhver filmelsker. Du kan booke dine billetter online eller købe dem i skranken hos os.

Book billetter

Se det fulde program og book billetter til de nyeste film i Kino RO's Torv.

Book billetter

BabyBio og SeniorBio – Bio for alle  

BabyBio er et tilbud til nybagte forældre og deres børn. Filmene blive vist med dæmpet lyd og i dæmpet lys, og der vil være mulighed for bleskift og opvarmning af sutteflasker. SeniorBio er tiltænkt pensionister, efterlønnere eller andre, som har lyst til at nyde en god film om formiddagen. Vi har teleslynger for hørehæmmede, gode forhold for gangbesværede og handicappede og lyden i salen vil også være dæmpet. Alle sale har en kørestolsplads, og der er desuden elevator til alle salene, som ligger på 1. sal, samt handicaptoilet i vores foyer.

Salte popcorn og slupre-sodavand

Der er nogle ting, der hænger uløseligt sammen med en god biografoplevelse og derfor tilbyder Kino et solidt udvalg af de bedste snacks og drikkevarer til filmen. I Kinos café kan der købes både kaffe, te og andre drikkevarer og i slikbutikken kan du købe alt, hvad der hører sig til en rigtig hyggelig biograftur. 

Parkering

Som kunde i Kino har du fri parkering i 4 timer, efter du har registreret din bil på login-skærmene i foyeren. Lige meget om du er til actionfilm, komedier, gysere eller tegnefilm, har vi helt sikkert en film for dig. Du er velkommen til at følge os på facebook. Vi udsteder selvfølgelig også gerne gavekort til en god oplevelse hos os. Kino har udvidede åbningstider ifm. helligdage og skolernes ferier.

Aktuelle film

Top Gun 2: Maverick

Tom Cruise spiller igen piloten Pete "Maverick" Mitchell, der denne gang skal træne nogle rekrutter i en tid, hvor ubemandede droner bliver mere og mere almindelige.

Blandt gruppen af dygtige, unge jægerpiloter er Bradley "Rooster" Bradshaw, som er søn af hans gamle partner "Goose", hvilket medfører uventede udfordringer for begge parter.

Samtidig med, at Mitchell kæmper med støtten fra sine overordnede, og selvom hans frygtløse, grænsebrydende stil hører fortiden til, bliver der alligevel brug for "Maverick" til en mission, der kræver usædvanligt meget af piloterne.

Når du trænger til at blive forkælet efter filmen

Spisesteder