Adventsgaver til ham

Find gode bud på adventsgaver til ham 

Hvis du vil gøre noget ekstra for en særlig mand i dit liv, så kan du i butikkerne på RO’s Torv finde gode adventsgaver til ham. Jul er en særlig og magisk tid, hvor du med fordel kan vise din taknemlig overfor de mennesker, du har omkring dig. Det kan for eksempel være din kæreste, far eller bror, som du kan forkæle med små, hyggelige gaver i december måned.

Der er mange traditioner i december måned, mens vi venter på juleaften. Vi pynter op med nisser og julehjerter i vores hjem, vi spiser risengrød, og vi tager til gudstjeneste og lytter til juleevangeliet. Mange af os kender historien om Maria og Josefs rejse til Betlehem, hvor de skulle registreres under en folketælling befalet af Kejser Augustus. Højgravide Maria får veer, og da kroerne i byen allerede er fyldte, må hun føde sit barn i en stald. Her starter Jesus’ liv i en krybbe. 

Fortællingen har en særlig plads i juletiden, og den fortælles både i skolerne og til julens adventsgudstjenester. Engang var advent en form for forberedelse til Jesus’ fødsel på juleaftensdag, hvorigennem Gud kom til verden, men i dag handler advent mere om glæden ved jul og gode stunder med familien.

Spiselige adventsgaver til ham 

Adventsgaver er en nyere tilføjelse til julen, men det er allerede blevet til en hyggelig tradition, som kan glæde både børn og voksne. På RO’s Torv kan du finde alt fra praktiske til sjove gaver, og vi har gode gaveidéer til mænd i alle aldre. 

Hvis du vil give adventsgaver til en mand, du holder af, så kan du for eksempel forære ham spiselige gaver. Mange mænd er glade for øl eller vin, og de to er derfor gode bud på adventsgaver. Der findes utroligt mange forskellige slags at vælge imellem, så du kan med garanti finde varianter, som vil falde i modtagerens smag. Du kan både vælge at pakke de lækre drikkevarer ind til nogle af dagene, eller du kan lave en adventskalender, som kun indeholder forskellige vine eller én, der kun indeholder forskellige typer øl. 

Hvis du vil have gaven til at passe til temaet, kan du købe ind til en omgang gløgg, så modtageren kan nyde en varm kop af den julede drik. Du kan også forkæle din kæreste, bror eller far med lækre chokolader eller personens yndlingsslik i juletiden. I dagligvarebutikkerne på RO’s Torv kan du få varer af høj kvalitet, så du kan forkæle en mand, du har kær. 

Giv en oplevelse som adventsgave til ham

Ønsker du at give en mere personlig adventsgave, hvor du og modtageren kan få en god oplevelse sammen, så kan du for eksempel give en biograftur. Det kan med fordel være på dagen, så advent bliver brugt på kvalitetstid med familien. I vores biograf på RO’s Torv kan du se de nyeste film på det store lærred, så der er gode muligheder for at finde en film, som I vil se. 

Du kan også glæde personen med en lækker brunch eller en god middag i et af RO’s Torvs hyggelige spisesteder. Vi har både skønne caféer og stemningsfulde restauranter, hvor I kan nyde et måltid sammen. Vores spisesteder kan tilbyde alt fra frisklavet sushi til søde kager.

Kom forbi RO’s Torv i dag, og få styr på dine adventsgaver til ham. Vores venlige personale står klar til at hjælpe dig. Vi glæder os til at se dig.

Læs også

Guide: Bryllupsgaver
Læs mere
Guide: Studentergaver til hende og ham
Læs mere
Gaver til hende
Læs mere