Guide: Adventsgaver til børn

Bliv inspireret

Mangler du inspiration til årets adventsgaver til familiens små? På RO's Torv finder du en verden af fantastiske gaveidéer klar til at glæde de små hjerter! Uanset om det er legetøj, kreative sæt, spændende bøger eller sjove aktiviteter, så har vi et udvalg, der vil gøre december ekstra magisk for børnene.

Børnebøger - Bog&idé

Få sjove adventsgaver til dine børn

Har du planlagt at give dit barn adventsgaver i år? I butikkerne på RO’s Torv kan du finde fede adventsgaver til børn i alle aldre. Vi har skønne gaveideer til både piger og drenge, så du har gode muligheder for at finde personlige og sjove adventsgaver til din søn eller datter. 

De fleste kender historien om Jesus’ fødsel, som foregår i en stald i Betlehem. Maria og Josef er rejst hertil for at blive registreret til en folketælling beordret af kejser Augustus. Den højgravide Maria får veer, og hun er nødsaget til at føde i en stald, da der ikke er flere ledige værelser på kroerne i byen. Her starter Jesus’ liv i en krybbe.

Denne fortælling er en stor del af traditionerne i juletiden. Historien fortælles rundt omkring i skolerne og til gudstjenesterne i juledagene. Advent var engang forberedelsen til Jesus’ fødsel, hvor selveste Gud kom til verden, men i dag handler de fire søndage i advent i højere grad om at glæde sig til julen og have hyggelige stunder med sine nærmeste. Har du det også sådan? Gør julen endnu bedre med en god gave.

Find hyggelig og sjove adventsgaver til børnene 

Det kan være virkelig hyggeligt at lave adventskalender til familiens yngste medlemmer, og det vil skabe stor glæde hos dine børn. Gaverne behøver ikke at være særligt dyre, da små, hyggelige gaver som lidt søde sager eller julepynt vil vække stor begejstring. På RO’s Torv kan du få gode idéer til forskellige adventsgaver til dine børn.

Mange børn har en sød tand, og hvis du vil forkæle dit barn lidt ekstra i december, så kan du blandt andet pakke deres yndlingsslik ind og give dem i adventskalenderen. Du kan for eksempel også give en julekalender med chokolade, så børnene på den måde kan tælle ned til den store dag. 

Giv legetøj som adventsgave til de yngste

Legetøj er en utroligt god adventsgave til børn, da de kan få mange skønne timer til at gå med at lege med deres nye dukke eller traktor. På den måde er legetøj en oplagt gave, og det er noget, som de yngste vil sætte stor pris på.

Du kan finde legetøj for alle aldre i vores butikker. På RO’s Torv kan du få alt fra legetøj til udendørs brug til kreativt legetøj, så du kan finde den helt rette gave, som passer til dit barns behov. Kun fantasien sætter grænser i juletiden, og med sjovt legetøj kan dit barn virkelig udfolde sin fantasi. 

Gode adventsgaver til ældre børn

Adventsgaver til teenagere kan straks blive en smule sværere, og du skal måske være en smule mere kreativ, når du skal finde de gode gaveideer. Du kan for eksempel besøge vores boligbutikker på RO’s Torv og finde flotte ting til værelset. Vi har alt fra smukke vaser til flotte lysestager, som vil pynte på teenageværelset.

Du kan også invitere den unge teenager med i biografen en af de fire søndage i advent. Vores biograf viser de nyeste film på det store lærred, så du kan helt sikkert finde en film, som kan underholde både dig og din datter eller søn. Med denne type gave kan dig og dit barn få kvalitetstid og en hyggelig søndag sammen.

I butikkerne på RO’s Torv kan du også finde gode bud på adventsgaver til både hende og vi har naturligvis også gode gaveidéer til ham. Vores venlig personale står klar i butikkerne, hvor de kan hjælpe dig med at finde lige dét, du leder efter. Vi glæder os til at se dig.

Læs også

Guide: Bryllupsgaver
Læs mere
Guide: Studentergaver til hende og ham
Læs mere
Gaver til hende
Læs mere