Find vej

Besøg RO’s Torv

Lige meget om du er i bil, på cykel, med bus, tog eller på gåben, så er det altid nemt at finde RO’s Torv i Roskilde. Kommer du i bil, kan du ovenikøbet opleve hele to timers gratis parkering i vores parkeringshus.

Vi glæder os til at se dig til en dejlig dag med shopping i vores spændende butikker eller en bid god mad hos en af vores lækre spisesteder. Find nemt vej til gode oplevelser hos os.

Bil

Med masser af parkeringspladser i vores parkeringshus er er det nemt at tage bilen. De første to timer er gratis, så du har god tid til at nyde vores center. Hvis du ønsker at køre efter GPS, skal du bruge følgende adresse:

Københavnsvej 29
4000 Roskilde

Bus

Det er simpelt at komme til RO’s Torv med bus. Der er nemlig mange muligheder, siden flere forskellige busser stopper lige foran vores hyggelige center. Stoppestedet hedder endda “Ro’s Torv”, så det er nemt at stå af det rigtige sted. Flere af busserne kører også forbi Roskilde Station, så det er nemt at komme videre.

Tog

Tager du toget til RO’s Torv, skal du stå af ved Roskilde Station. Herfra kan du enten hoppe på en bus eller gå resten af vejen. Der er kun omkring 800 meter fra stationen til vores center. Du kan derfor nyde den dejlige natur og den friske luft, hvis du vælger at få lidt motion ved at gå.

Cykel

Det er også oplagt at besøge RO’s Torv på cykel. Der er mange mulige ruter, og du finder cykelstativer lige foran centeret mod Københavnsvej. Her er derfor endnu en oplagt mulighed for lidt motion på vej mod RO’s Torv.

Lige meget hvordan du vælger at finde vej, så glæder vi os til at tage imod dig.