YouSee

Se på kort
Søndag: 09:00 - 16:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Hos YouSee får du bredbånd, tv og mobil samlet ét sted
Skal du have ny smartphone? Vi har et stort udvalg i forskellige prisklasser

TV, bredbånd og mobil

I YouSee på RO's Torv finder du de bedste løsninger inden for tv, bredbånd og mobil. Vi har et stort af sortiment af smartphones i alle prisklasser, tablets og tilbehør fra mærker som Apple, Samsung, Huawei og OnePlus samt en bred vifte af tv-pakker, bredbåndsløsninger og telefon – og mobiltelefonabonnementer.

I YouSee har vi samlet tv, bredbånd og telefoni i et univers af underholdning til dig. I vores brede udvalg af abonnementer og underholdningspakker kan du være sikker på at finde den perfekte løsning lige præcis til dine behov.

Du kan altid prøve vores produkter live i butikken og få hjælp til at komme godt i gang med f.eks. din nye mobil. V opsætter den gerne for dig, så du får mest muligt ud af din nye telefon lige fra starten af.

Det er ikke altid nemt at finde ud af hvilken telefon, abonnement eller bredbåndspakke der bedst dække dit og din families behov. Derfor er vi altid klar til at hjælpe dig i YouSee på RO's Torv. Du kan altid spørge os til råds og få vejledning om alt fra din nye smartphones tekniske muligheder til hvilken YouSee pakke, der giver dig mest for pengene i lige netop dit liv. Skal du have hjælp til installation af tv og bredbånd, til din nye telefon eller blot få svar på alle de spørgsmål, du måtte have om vores store udvalg af produkter, så er vi her for dig.

Lignende butikker