Thiele

Se på kort
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Søndag: Lukket
Mandag: 09:00 - 18:00
Landets største udvalg af kvalitetsoptik
Mere end 200 års erfaring med synskorrektionsløsninger
Thieles berømte service og rådgivning
Eneste kæde med egen øjenlaserklinik

Find lækre mærkevarebrillestel hos Thiele på RO’s Torv

Hos Thiele lægger vi stor vægt på gennemført kvalitet og service. I vores butik på RO’s Torv i Roskilde finder du derfor et stort udvalg af mærkevarebrillestel, brilleglasløsninger og solbriller. Vi fører mærker som Boss, Escada, Oakley, David Beckham, Mulberry, Ray Ban, Tom Ford, Armani og Gucci. Derudover tilbyder vi Thiele Lavpris, der er en kollektion af kvalitetsbriller til en god pris. Hos Thiele finder du derfor altid en brille, der passer lige netop til dig.

Professionel service hos Thiele når du skal have kontaktlinser eller en ny brilleglasløsning

Vi tilbyder professionel service, når du skal have kontaktlinser eller en ny brilleglasløsning. Hos Thiele er synsprøven uden beregning ved køb af en brille, og du er altid velkommen til en gratis elektronisk synsprøve. Vi står klar til at rådgive dig om dit syn og finde den bedste løsning for dig. Overvejer du at få en øjenlaseroperation, og helt droppe briller og kontaktlinser, tilbyder vi dig også uforpligtende information om dette.

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde

Du er altid velkommen i vores butik på RO’s Torv i Roskilde. Lige meget om du har brug for rådgivning til en ny brilleglasløsning, kontaktlinser eller du vil finde et par nye solbriller med mærkevarebrillestel, står vi klar til at hjælpe og vejlede dig. Velkommen i Thiele.

Lignende butikker

Profil Optik
Læs mere