Profil Optik

Se på kort
Søndag: Lukket
Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
LifeStyle – en brilleløsning til alle dine behov.
Bæredygtighed – stort og lækkert sortiment af briller i bæredygtige materialer.
Stort og alsidigt sortiment fra alle de store brillebrands.
Sportsbriller – med og uden styrke til over 30 forskellige sportsgrene.

Danmarks førende optikerkæde

Profil Optik er Danmarks førende landsdækkende optikerkæde. I Profil Optik går vi meget højt op i at tilbyde et højt service- og kompetenceniveau. Vi hjælper vores kunder med at finde individuelle løsninger til den enkeltes behov og smag. Hos Profil Optik får du altid en synstest eller synsprøve, som definerer hvilket styrkebehov du har. Er du på udkig efter kontaktlinser, foretager vi en linseudmåling, som er en måling af øjets generelle sundhedstilstand, så du er helt sikker på at få de rette linser med hjem. Desuden foretager vi en Fundus test som screener dine øjne for tidlige tegn på sukkersygeforandringer, grøn stær og forkalkning af øjet, også kaldet AMD.

Mærkevarestel og solbriller

I vores butik finder du mange mærkevarer f.eks. Tom Ford, Ørgreen, Lindberg, Gucci, Ray-Ban og mange flere. Du har mulighed for at købe dine nye linser som et abonnement og du kan også dele betalingen af dine briller op i bidder – der er ingen udbetaling, renter eller gebyrer, så du betaler kun brillens pris.

Kom forbi vores butik på RO’s Torv

Vores personale er altid klar til at hjælpe dig med at finde de rette briller, kontaktlinser eller solbriller. Vi sørger for at du får den rette styrke med vores gratis synstest, så du kan være sikker på et godt resultat. Husk at du på vores hjemmeside kan bestille tid til en synstest, som du kan få foretaget i vores butik. Vi glæder os til at servicere dig.

Lignende butikker