The Spot Cafe

Se på kort
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Søndag: 09:00 - 16:00
Mandag: 09:00 - 18:00

Lækker brunch alle dage

Hos The Spot Cafe kan du få en lækker brunch alle ugens dage. Den består af økologisk skyr med honning, øko-knas og mørk chokolade, øko omelet med bacon, frisk frugt, øko marmelade, gouda, øko smør, øko oksespegepølse, laks og cream cheese, øko rugbrød, en øko grovbolle samt øko pandekage med ahornsirup.

Burgere med økologisk oksekød

Har du endnu ikke prøvet vores burger med økologisk oksekød, venter der en lækker overraskelse. Som noget nyt finder du også en veggie burger på menukortet og er du mere til salat, så prøv vores populære cæsarsalat med sprøde rugbrødschips.

Frozen Yoghurt

Hos The Spot Cafe finder du også den populære Frozen Yoghurt. Konceptet er tag-selv og man fylder derfor selv sin kop med den is-smag og de toppings man ønsker.

Har du RO’s Torvs kundeklub app ‘RO’s Torv +’, så giver vi altid 10% rabat på din Frozen Yoghurt. Hvis du ikke har app’en, kan den downloades gratis her

Besøg os alle dage

Kom endelig forbi vores café, sæt dig i en af vores hyggelige gamle lænestole og oplev den skønne atmosfære. Vi har mange hyggelige siddepladser med udsigt til de handlende på RO’s Torv. Vores personale er klar til at servicere dig og give dig en god oplevelse. Uanset om du er meget sulten eller blot har lyst til en mindre snack eller en lækker kop kaffe, så har vi helt sikkert noget for dig. Al vores kaffe er økologisk og fairtrade, og du kan få mælken i din latte, som du gerne vil have den – almindelig, havremælk, soyamælk eller laktosefri. Samme pris til enhver smag.

Telefon: 46 36 40 60
Besøg os på facebook

Lignende butikker

Ristorante La Rustica
Læs mere
Café Vivaldi
Læs mere