Restaurant Flammen

Se på kort
Torsdag: 17:00 - 22:00
Fredag: 17:00 - 23:00
Lørdag: 17:00 - 23:00
Søndag: 17:00 - 22:00
Mandag: 17:00 - 22:00
Tirsdag: 17:00 - 22:00
Onsdag: 17:00 - 22:00

Fra vinsmagning til stor grillbuffet med 15 slags kød

Restaurant Flammen blev grundlagt lidt tilfældigt i Sønderjylland i 1996 på den familieejede kro, Fole Høkerkro. Oprindeligt var idéen nemlig at skabe et sted til vinsmagninger, men interessen viste sig hurtigt at være så stor, at det blev nødvendigt at udvide kroen til en regulær spiserestaurant. Herefter har tingene taget fart, og siden den første Restaurant Flammen blev åbnet i 2009 i Kolding er der åbnet i alt 10 restauranter, hvor du finder den ene på RO’s Torv i Roskilde. Besøg vores instagram og facebookside, hvor du bl.a. kan følge med i vores dagligdag og deltage i konkurrencer.

Mad fra gode råvarer og tilfredse gæster

På Restaurant Flammen på RO’s Torv finder du en stor grillbuffet og mad, lavet af gode råvarer. Vores mission er, at alle gæster skal være glade og tilfredse. Derfor byder vores menu også på mange forskellige retter. Vi har altid 15 slags kød på vores kæmpe grillbuffet, 50 varianter i vores lækre og friske salatbar, forskellige forretter og desserter, og et bredt udvalg af vin og vand. Du også mulighed for at bestille all inclusive, hvor du både får adgang til vores lækre grillbuffet og fri øl, vin og vand imens. Skal du holde selskab i anledning af en særlig lejlighed, og vil gerne byde dine gæster på lækker mad? Så har du mulighed for at afholde dit selskab hos Restaurant Flammen på RO’s Torv.

Besøg vores restaurant på RO’s Torv i Roskilde

Vil du allerede nu bestille bord hos os? Så er du velkommen til at gøre det her. Vores smilende personale glæder sig til at byde dig og resten af dit selskab velkommen hos Restaurant Flammen på RO’s Torv i Roskilde.

Lignende butikker

Zhiki Sushi
Læs mere
RO's Bagel
Læs mere