Ristorante La Rustica

Se på kort
Mandag: 09:00 - 22:00
Tirsdag: 09:00 - 22:00
Onsdag: 09:00 - 22:00
Torsdag: 09:00 - 22:00
Fredag: 09:00 - 22:00
Lørdag: 09:00 - 22:00
Søndag: 09:00 - 22:00

Italiensk madkunst hos Ristorante La Rustica på RO’s Torv

Hos den italienske café og restaurant Ristorante La Rustica på RO’s Torv i Roskilde finder du et bredt udvalg af lækre italienske retter på menukortet. Her er noget for enhver smag lige fra pizzaer, pastaretter, lasagne, burgers, børnemenuer, italienske kød- og fiskeretter til italiensk brunchbuffet i weekenden. Vi laver mad ud fra originale italienske principper og kræser om detaljerne for at gøre både smag og oplevelse til noget helt specielt for vores gæster. Vi har både en velassorteret a la carte menu og skiftende retter efter sæsonen. Hos os finder du også gode italianske vine og vi hjælper gerne med vin abefalinger til din mad, så du får den fuldendte italienske madoplevelse, når du besøger os på RO’s Torv.

Italiensk tema på restauranten og til din fest

Hos Ristarante La Rustica har vi gjort noget ud af at give dig oplevelsen af at være i Italien. Vi har indrettet vores restaurant med både små og større borde, bløde lænestole og mindre båse. I vores hyggelige loungeområde kan du nyde den italienske kaffeklassiker espresso, en cappuccino, chai latte eller ice cofee med lækker vaniljeis, og lade dig friste af vores kager som fx den italienske klassiker Tiramisu. Vores lounge er også et oplagt sted at slutte fx biografturen af med et godt glas vin eller en af vores mange specialøl. Du kan også nyde vores lækre italienske retter på vores hyggelige udendørs terrasse. Er du blevet nysgerrig på, hvordan vi har indrettet os, kan du se billeder af vores hyggelige omgivelser i vores galleri eller følge med på vores facebookside.

Vi leverer også catering til dit arrangement. Kontakt os for at høre mere om, hvilke menuer vi tilbyder og bestille catering til et fuldendt arrangement med lækker italiensk mad.

Besøg vores restaurant på RO’s Torv i Roskilde

Lige meget om du vil nyde en lækker italiensk brunch før shoppingen, har brug for en frokostpause i autentiske italienske omgivelser med en lækker pizza, panini eller pastaret eller du skal nyde en god italiensk middag med tilhørende vin, står vi klar til at give dig en hyggelig italiensk oplevelse på Ristorante La Rustica på RO’s Torv i Roskilde. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Lignende butikker

Café Vivaldi
Læs mere