Café Vivaldi

Se på kort
Tirsdag: 09:00 - 21:00
Onsdag: 09:00 - 21:00
Torsdag: 09:00 - 21:00
Fredag: 09:00 - 21:00
Lørdag: 09:00 - 21:00
Søndag: 09:00 - 21:00
Mandag: 09:00 - 21:00
Lækker mad og god kaffe på Café Vivaldi
Nyd maden i deres hyggelige udendørs omgivelser
Alt er tilberedt af kvalitetsråvarer

Tag en hyggelig pause

Velkommen på Café Vivaldi på RO’s Torv i Roskilde. Her kan du tage et hvil fra shoppingen, og nyde en god kop kaffe med lækker kage, få en dejlig frokost eller du kan starte den store shoppingtur med Café Vivaldis lækre luksusbrunch. I weekenden finder du også deres store brunchbuffet, med et stort udvalg af lækre brunchretter, der giver dig en god start på dagen. I de hyggelige og lyse omgivelser gør de alt for, at du føler dig hjemme, så du kan slappe af, og nyde maden, dagens avis og en god kop kaffe, eller nyde en god middag fx inden biografturen. Café Vivaldi har alt lige fra børnevenlig mad som kyllingenuggets, fiskefilet og børneis, til skønne kager, sandwiches, spændende pastaretter, gode burgers, salater, wokretter, tapastallerkner og gode bøffer. Nyd din mad med din yndlingssodavand, et godt glas vin eller en øl og slut af med en god kop kaffe og lækker dessert.

Hygge, kvalitet og lækker mad i højsædet

Den første Café Vivaldi åbnede i 1999, og lige siden har de haft en vision om at have den gode mad og hyggen i højsædet, for at skabe et sted, hvor alle føler sig velkomne. Derfor står Café Vivaldi altid klar til at byde dig velkommen med et smil, og sørge for, at du og dine ledsagere får den bedste oplevelse. Café Vivaldi elsker det de laver, og gør deres ypperste for, at du kan læne dig tilbage og nyde den gode mad og slappe af for en stund. Deres mad er altid tilberedt af kvalitetsråvarer – for god mad af høj kvalitet går hånd i hånd med hygge. På instagram eller facebook, kan du følge med i hvordan de skaber hygge, se deres nyeste tilføjelser til menuen, få appetitvækkende tilbud og deltage i fede konkurrencer.

Besøg den lækre café på RO’s Torv i Roskilde

Når solen skinner har du også mulighed for at nyde Café Vivaldis lækre menu udendørs. De har 250 udendørs pladser, så der er rig mulighed for at nyde en god salat, din brunch, sandwich eller en god kop kaffe med et lækkert stykke kage i deres hyggelige udendørs omgivelser. Besøg også Café Vivaldi på facebook og få inspiration til at dele hyggen med dine venner og familie, få gode tilbud og information om særlige åbningstider og nyheder. Café Vivaldi sidder altid klar ved tasterne, hvis du har spørgsmål før du besøger dem på RO’s Torv. Lige meget om du skal have en kop kaffe inden du fortsætter din shopping, eller om du skal nyde en lækker middagsret med et godt glas vin til, stårde klar til at byde dig hjerteligt velkommen og sørge for, at du får en dejlig og afslappende oplevelse på Café Vivaldi på RO’s Torv i Roskilde.

Lignende butikker

Ristorante La Rustica
Læs mere
Zhiki Sushi
Læs mere