Joe & the Juice

Se på kort
Mandag: 08:00 - 18:00
Tirsdag: 08:00 - 18:00
Onsdag: 08:00 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 18:00
Fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 17:00
Søndag: 09:00 - 17:00

Sunde juicer og lækre sandwiches hos Joe & the Juice på RO’s Torv

Hos Joe & the Juice på RO’s Torv i Roskilde sørger de friske fyre og piger for originale juicer, velbrygget kaffe, lækre sandwiches og ikke mindst fed stemning ved Torvet. Vi har lækre og sunde juicer til ethvert behov – har du brug for et vitaminboost skal du prøve vores ”Energizer”, har du brug for at booste din sundhed skal du prøve vores ”Heartbeat” eller ”Broc ’n’ roll”. På vores hjemmeside kan du se vores store udvalg af lækker juicer, shakes, sandwiches og friske kaffe.

Frisk juice og stort udvalg

Besøg vores hjemmeside og få inspiration til hvad du skal vælge, når du besøger Joe & the Juice på RO’s Torv. Vores friske juicere står også klar til at komme med anbefalinger til dig, og rådgive om hvad der er i vores juicer, shakes og sandwiches. Vi vil rigtig gerne dele den fede stemning med dig, så besøg vores instagramprofil og få en forsmag på, hvordan et besøg på Joe & the Juice føles. Du kan også dele dit Joe & the Juice-øjeblik med os, ved at bruge #joeandthejuice, når du lægger billeder op fra dit besøg. På vores facebookside kan du også følge med i vores hverdag.

Besøg vores café på RO’s Torv

Lige meget om du trænger til frisklavet juice, kaffe, smoothies eller en lækker sandwich står vi klar til at skabe en fed stemning for dig, mens du tager et hvil hos os. Vi er altid klar til at servere lige det, du har lyst til fra vores store udvalg og vi glæder os til at byde dig velkommen hos Joe & the Juice på RO’s Torv i Roskilde.

Lignende butikker

Ristorante La Rustica
Læs mere