Føtex

Mandag: 08:00 - 21:00
Tirsdag: 08:00 - 21:00
Onsdag: 08:00 - 21:00
Torsdag: 08:00 - 21:00
Fredag: 08:00 - 21:00
Lørdag: 08:00 - 21:00
Søndag: 08:00 - 21:00
Vi giver dig høj kvalitet til lave priser
Friskbagt brød fra egen bager hver dag
Føtex plus app – Download føtex plus app og spar flere penge
Føtex Ro’s Torv støtter sundheden lokalt

Dagligvarer og kvalitets damemode tøj i god kvalitet

I Føtex er vi vilde med gode fødevarer, og jo flere vi kan tilbyde, jo bedre. Vi har et tæt samarbejde med nogle af de allerbedste fødevareproducenter – herunder mange økologiske producenter. I vores butik står vores passionerede medarbejdere, herunder faglærte bagere og slagtere, hver dag klar til at tilbyde dig de bedste varer.

Prisvenligt sortiment

I Føtex er vores motto, at den gode kvalitet er kun tilgængelig for alle, når den er til at betale. Hos Føtex finder du derfor altid konkurrencedygtige priser på både damemode tøj, basisvarer og specialiteter. Og så har vi masser af stærke tilbud på god kvalitet – ofte efter sæson.

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde

Du er altid velkommen i vores butik på RO’s Torv i Roskilde. Husk at vores kundeservice også fungerer som en postbutik, hvor du både kan sende og afhente pakker.

Vores personale er klar til at rådgive dig, hvis du skulle have brug for inspiration eller leder efter bestemte varer. På vores hjemmeside finder du information omkring alt fra åbningstider til aktuelle tilbud. Du er også velkommen til at følge os på facebook, hvor vi informerer om nyheder, tilbud m.m.

Lignende butikker