Konkurrence

Hvad ved du om Tour-starten i Roskilde og hvor godt kender du egentligt RO’s Torv? Test din viden og vær med i lodtrækningen om en Christiania ladcykel Light inkl. kaleche til en værdi af 11.000,-*.

*Bemærk: Dette er en udstillingsmodel, men er så god som ny. Der ydes ingen reklamationsret eller garanti.

Betingelser

Når du deltager i konkurrencen og oplyser dit navn og mailadresse i formularen, giver du Newsec Property Asset Management Denmark A/S samtykke til at anvende dataene til ovenstående formål. Samtidig tilmelder du dig det pågældende centers nyhedsbrev, som du til enhver tid kan afmelde igen. Vi opbevarer ovenstående data i kampagneperioden (22/06/22 – 08/08/22), så vi kan trække vindere og kontakte dem samt overbringe præmien. Hvis det ikke lykkes at få kontakt til en vinder, eller vinderen ikke ønsker at modtage præmien, trækker vi en ny vinder. Ved udlevering af præmier gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige kontaktoplysninger, der er nødvendige for at udlevere præmierne. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os på info@newsec.dk, hvorefter vi sletter dine data. Du har ret til at anmode om indsigt i, hvilke persondata vi behandler om dig. Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata, til at anmode om berigtigelse eller sletning af de af dine persondata, som du mener, er ukorrekte, forældede mv. og du kan anmode om, at behandlingen af dine persondata blokeres. Har du spørgsmål til vores behandling af dine persondata, eller vil du indgive en klage i den forbindelse, kan du kontakte Newsec Property Asset Management Denmark A/S ved at sende en e-mail til persondata@newsec.dk. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet accepterer du, at det pågældende center opbevarer personoplysninger om dig. Vi behandler udelukkende oplysninger om din e-mail med det formål at sende dig nyheder og tilbud fra centret.

Konkurrencebetingelser

Ansatte i centrene og i butikker tilknyttet centrene samt deres familiemedlemmer må ikke deltage i konkurrencen. Konkurrencen kører fra 22/06/22 til 07/08/22. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Præmien udleveres kun mod fremvisning af vindermail og afhentes af vinderen selv senest 15. august 2022. Hvor præmien kan afhentes, er oplyst i vindermail. 

Den samlede præmieværdi beløber sig til 11.000 kr. og præmieafgiften er betalt.

Deltagere skal minimum være 18 år.