Guide: Gaveindpakning

Få inspiration til gaveindpakning 

Mangler du inspiration til din gaveindpakning? RO’s Torv hjælper dig med at tænke ud af boksen og få gode idéer til indpakning med klassisk gavepapir og gavebånd samt utraditionelle alternativer. Læs mere her, og bliv klogere på de forskellige måder, hvorpå du kan pakke dine gaver smukt ind, så både gavens indhold og udseende spiller godt sammen. 

Gør din gaveindpakning personlig

Med gaveindpakning kan du gøre din gave endnu mere personlig. Der findes nemlig et hav af forskellige muligheder, når du gerne vil gøre en ekstra indsats for at præsentere en gave på en unik og flot måde. På den måde kan du vise, at du har lagt tid og tanker bag gaven. 

Der er mange kreative måder at gøre din gaveindpakning personlig på. En idé er at vælge gavepapir i modtagerens yndlingsfarver eller med et mønster eller motiv, der afspejler deres interesser. Du kan også tilføje pynt og personlige detaljer, som bånd, snore eller andre dekorative elementer, der passer til temaet eller modtagerens stil.

Et andet tip er at tilføje en personlig håndskreven note eller et kort til gaven. Her kan du skrive en kærlig besked eller en sjov anekdote, der vil bringe et smil frem hos modtageren.

Husk, at det er tanken og det personlige touch, der gør en gaveindpakning unik og mindeværdig. Ved at gøre din gaveindpakning personlig viser du omsorg og kærlighed til modtageren og gør gaveoplevelsen endnu mere speciel.

Pak dine gaver bæredygtigt ind 

Der findes flere gode måder, hvorpå du kan pakke dine gaver ind. Du kan eksempelvis vælge at bruge stofrester eller aviser, som både er et miljøbevidst og cool valg. Når du bruger aviser, udnytter du et materiale, som muligvis bare var blevet smidt ud. Derudover skaber artiklernes grafikker og brødtekst en dekorativ overflade, som vil tage sig godt ud som gavepapir.

Med stofrester kan du ligeledes skabe en unik indpakning - og så kan det bruges igen og igen. Du kan nemt finde fine stofstykker i genbrugen, som kan erstatte det klassiske gavepapir. 

Indpakning med stof er faktisk en gammel japansk opfindelse, hvor du blot skal bruge det éne stykke stof. Her er der altså ikke brug for hverken tape eller gavebånd. Og så er det ikke svært at lære, så du kan nemt pakke alt fra flot tøj til smuk interiør ind på denne måde. 

En god ide er også at gemme gavebånd eller -papir fra gaver, du selv har modtaget. Ofte kan de diverse materialer sagtens bruges en gang mere, og på denne måde får du mere ud af de enkelte genstande. 

Gør gaveindpakningen nem med gaveæsker

Hvis du ønsker en nem gaveindpakning, så kan du med fordel anvende gaveæsker. Her slipper du for at stå med gavepapir, saks og tape, da du blot skal placere gaven i æsken. For at gøre indpakningen lidt mere festlig kan du tilføje et fint bånd. Dette er en simpel men god måde at pakke dine gaver ind på.

Læs også

Guide: Efterårsmode
Læs mere
Influencer guider: Sommershopping
Læs mere
Lille Dreng Med Politi Kostume Med Orange Baggrund
Guide: Sidste skoledag kostume
Læs mere