Valentinsgaver

Fordi du bor i mit hjerte, fordi du står ved min side, fordi du er den første jeg tænker på, når jeg vågner. Uanset, hvad årsagen er, så husk at fejre kærligheden Valentinsdag 14. februar. Hos RO's Torv har vi alt, du skal bruge til en romantisk dag.

Guide: Valentinsgaver til ham

Valentinsgaver til ham

Guide: Valentinsgaver til hende

Valentinsgaver til hende

Giv din kæreste en flot valentinsgave 

Valentinsdag kan betyde meget for par, da man denne dag fejrer kærligheden. Hvis du ønsker at forkæle din kæreste og vise ham eller hende, hvor meget du holder af personen, så kan du finde en romantisk valentinsgave i butikkerne på RO’s Torv. 

Vælg en romantisk valentinsgave til hende

Valentinsdag er en romantisk dag, og hvilken måde er bedre at fejre det på end ved at forære din kæreste en fin gave? Du kan for eksempel forære hende et flot smykke, invitere hende på en romantisk middag eller finde en smuk buket røde roser. 

På RO’s Torv kan du besøge vores smykkeforretninger og finde en smuk halskæde eller fin ring. De fleste kvinder er glade for smykker, da det er en gave, som hun kan bruge hver dag. En middag er også altid en god idé, da det giver jer mulighed for at nyde en aften i hinandens selskab. 

Find en sød valentinsgave til ham

Hvis du mangler en god valentinsgave til ham, så kan du for eksempel forære ham en velduftende parfume. En parfume falder for det meste i god jord, da det føles skønt at kunne iføre sig en dejlig duft hver dag. Hvis du leder efter en lille gave, så kan du finde de søde sager, som du ved, han elsker. Vejen til en mands hjerte går som oftest gennem hans mave.