Mandelgave

Gave I Sølv Gavepapir Med Blå Baggrund

Find årets mandelgave på RO’s Torv

Traditionen med risalamande og mandelgaver er en elsket tradition hos mange familier, men det kan være en udfordring at finde en god mandelgave, som hele familien kan bruge. Gaven skal kunne falde i alles smag, og derfor kan det være svært at finde ud af, hvad du skal vælge. Heldigvis kan du få inspiration her, så du kan vælge den perfekte mandelgave til juleaften. 

Vælg en spiselig mandelgave til juleaften 

Vil du gerne finde en mandelgave, som alle kan bruge? Så kan du vælge at finde en gave, der kan spises. Du kan eksempelvis gå med en marcipangris, som er en traditionel mandelgave. Klassikeren fås i forskellige afskygninger, da den er blevet fortolket på flere måder i løbet af årene. 

Det er også en god ide at vælge en mandelgave, som I alle kan nyde sammen på aftenen. Vælg eksempelvis en god flaske vin eller gløgg, hvis I primært er voksne. Du kan også købe en æske chokolade eller en pose slik, som kan deles, når I skal åbne julegaver. En spiselig mandelgave kan fås i flere prisklasser, og derfor behøver du ikke springe julebudgettet. 

Mandelgaven til de spilleglade 

Har du en spilleglad familie? Så er et spil en oplagt mandelgave. Der findes et hav af sjove bræt- og quizspil, som du kan pakke ind til juleaften. Denne gave kan tages i brug med det samme, så I kan nyde spillet sammen - og slå mave, inden I skal danse om juletræet. 

Selvforkælelse til de kolde måneder

Vintermånederne kan være hårde ved huden, og derfor kan en oplagt mandelgave også være en god håndcreme og -sæbe. Denne gave lægger op til selvforkælelse, og modtageren kan pleje sine tørre hænder i de kolde måneder. Der findes et hav af skønne mærker, som laver lækre og velduftende produkter, der kan bruges af både mænd og kvinder. 

Giv en oplevelse i mandelgave 

En hyggelig oplevelse er også en god mandelgave, hvis du gerne vil finde på noget lidt anderledes i år. Du kan blandt andet give et par biografbilletter. Juledagene bruges af de fleste på afslapning og til at nyde samvær med dem, de holder af. Og det er helt oplagt at gøre med en ny, god film på det store lærred. Denne gave kan bruges af alle, og modtageren vælger helt selv, hvilken film han eller hun vil opleve i biografen. 

Køb en bog som mandelgave

Kender du en spændende bog, som du gerne vil anbefale til andre? Så køb bogen og brug som mandelgave. På den måde kan du glæde dine familiemedlemmer med en god læseoplevelse, så de eksempelvis kan nyde en gyselig krimi eller en interessant biografi, der kan nydes i juledagene. 

Find mandelgaven i butikkerne på RO’s Torv

Kom forbi RO’s Torvs butikker, og vælg en sjov mandelgave til juleaften. Her kan du finde lidt af hvert, så du kan glæde både børn og voksne. Vi glæder os til at se dig i Roskilde.