Gaver til barnedåb

Lys Bamse Med Sløjfe Med Blå Baggrund

Se vores gode gaveidéer til barnedåb

Leder du efter den ideelle gaveidé til barnedåben? Hos RO’s Torv kan du få inspiration, så du kan udvælge den perfekte gave til barnets - og forældrenes - store dag. En dåbsgave kan være mange forskellige ting, og du kan også finde en god gave i flere prisklasser. Læs med her, og find den perfekte dåbsgave.

Giv legetøj i gave til barnedåben 

Legetøj er en oplagt gave, når du er inviteret til en barnedåb. Legetøj er nemlig ikke kun sjovt og spændende for barnet - det er også stimulerende for barnets hjerne, da han eller hun bliver fanget af bevægelser, farver, former og lyde. Dette bidrager til barnets udvikling, og både kreativitet, sprog og motorik bliver styrket. 

Der findes et hav af kreativt legetøj, som du kan vælge mellem. Du kan både forære noget legetøj, som passer til barnet lige nu, men du kan også vælge noget, der kan tages i brug, når barnet er en smule ældre. Det kan være alt fra bideringe, rangler og bløde bamser til trækdyr, gåvogne eller togbaner. 

Børneservice- og bestik er en klassisk dåbsgave

Der er en grund til, at klassikere forbliver klassikere. De er tidløse og derfor ofte et sikkert valg, da mange holder af dem. Dette gælder eksempelvis børneservice- og bestik, som faktisk kan bruges i mange generationer. 

Service og bestik er en praktisk og brugbar gave, som kan bruges år efter år. Derudover kan du nemt personliggøre gaven ved at få bestikket graveret eksempelvis. Du kan få graveret dato eller barnets navn, så barnet har et evigt minde om sin dåb eller navngivning. Personlige dåbsgaver er nogle af de bedste.

Historier er en god dåbsgave

En god dåbsgave kan også være en bog. Mange børn elsker fortællinger, og det kan være enormt givende for deres fantasi, når de kan leve sig ind i et univers af ord. Du kan vælge mellem en masse gode bøger, som er både lærerige og spændende, og som kan blive en helt særlig fortælling, barnet kan huske, når han eller hun er vokset op. 

Der findes en masse klassikere, som Ronja Røverdatter, Den lille prins, H. C. Andersens forskellige eventyr og meget mere, men du kan også vælge et af de nyere og mere moderne bud på en børnebog. Denne gave er ideel, da den lægger op til, at barn og forælder kan hygge sig sammen med højtlæsning. Det giver en hyggelig og nærværende stund mellem parterne.

Genstande til børneværelset

Du kan også forære en fin ting til børneværelset, som vil glæde både barn og forældre. Det kan eksempelvis være en smuk uro, der fanger barnets opmærksomhed, men som også skaber en hyggelig atmosfære i rummet. Det kan også være et flot og farverigt billede til væggen, en sød natlampe eller noget helt tredje. Kun din fantasi sætter grænser i dette tilfælde. Forær en kærlig gave til de nybagte forældre

Vil du gerne finde en lille ting til de nyligt udklækkede forældre? Så kan du for eksempel glæde dem med en sød gavekurv med en masse sager, der indbyder til selvforkælelse. For de fleste spædbørnsforældre kan der være hårde perioder med mindre søvn og bekymringer. Her vil en god flaske vin eller et lækkert stykke chokolade være en skøn gave, som forældrene kunne nyde, når barnet er puttet efter en lang dag.