Fars dags gaver

Se gode bud på fars dags gaver

Fars dag er en dag, hvor du kan give din far lidt ekstra kærlighed og vise ham hvor meget, du holder af ham. Du kan fejre ham på mange måder. Du kan eksempelvis finde en skøn fars dags gave, som både er personlig og betænksom. 

I butikkerne på RO’s Torv kan du finde flere gode bud på gaveidéer, som vil glæde ham. Vi tilbyder alt fra sko, tøj og smykker til elektronik og ting til boligen. Kom forbi os i Roskilde i dag, og find en unik gave til din far. 

Lindbergh hørskjorte - Tøjeksperten

Gør din far glad med en god fars dags gave

Ønsker du at glæde din far med en god gave på fars dag? Så kan du få fantastisk inspiration på RO’s Torv. Det kan være svært at vælge den rette gave - især hvis hovedpersonen ikke ønsker sig noget særligt. Men med vores hjælp kan du finde en fantastisk gave til en mand, du holder af.

RO’s Torv tilbyder gode gaveidéer til din skønne far. Det behøver ikke altid at være en dyr gave for, at det bliver den bedste gave, og i vores butikker har vi gaver i flere forskellige prisklasser. Dermed kan du nemt finde noget, der passer til dit budget. 

Giv din kære far en oplevelse i gave

En oplagt gave til din far er at forære ham en oplevelse sammen med dig. Det kan være stort set hvad som helst, så længe I laver noget sammen. Er din far eksempelvis glad for at være fysisk aktiv? Så invitér ham med ud for at spille padel. Eller lytter han meget til én musiker? Tag ham med til en koncert med lige præcis denne kunstner. 

Når du vælger denne type gave, så er det kun din fantasi, der sætter grænser. Og det vigtigste er faktisk også bare, at I bruger tid sammen. Dét vil din far helt sikkert elske.

Forær ham tøj i fars dags gave

Sager til garderoben kan også være en skøn fars dags gave. Det er muligvis ikke alle fædre, der er gode til at få købt tøj til sig selv, og hvis det gælder for din far, så kan du med fordel forære ham et lækkert stykke tøj. 

Mangler han en ny skjorte? Eller går han meget i jeans? Så kan du for eksempel give ham dette i fars dags gave. I herretøjsforretninger på RO’s Torv har vi modetøj til mænd i flere designs, stilarter og farver. Derfor kan du altså sagtens finde noget til den klassiske mand samt ham, der klæder sig mere trendy. 

Vælg en skøn gave til din fars hobby

Er din far en haj i køkkenet? Eller nyder han at snøre løbeskoene og løbe en tur i skoven i weekenden? Når du skal finde den perfekte gave til fars dag, så kan du blandt andet overveje hvilke hobbyer, han har. 

Hvis han eksempelvis er glad for at lave mad, så kan du give ham et par nye, gode knive, som gør dét at snitte grøntsager langt nemmere og sjovere. Hvis han er den sporty type, så vil et par løbebukser eller en behagelig træningstrøje være et optimalt valg også. 

I dette tilfælde vælger du også en personlig gave, som er skræddersyet til modtageren. Den viser, at du kender ham godt og har gjort dig overvejelser om hans interesser og personlige smag. 

Giv din far en spiselig gave

Hvis din far falder ind i kategorien “manden der har alt”, så kan du også vælge en spiselig eller drikkelig gave. Har han en sød tand? Eller går han meget op i rom eller whisky? Find noget, du ved, han sætter pris på, og som han kan sætte sig ned og nyde efter en lang dag. 

Du kan også lave en fin gavekurv, hvor du samler forskellige lækre sager, som han kan hygge sig med. Læg en god chokolade, en skøn vin og nogle specialøl i en kurv, og så vil du sikkert glæde din far en hel del.

Så kom forbi vores butikker på RO’s Torv, og find gode fars dags gaver. Du kan finde en masse oplagte bud på idéer, der vil glæde de fleste fædre. Vi glæder os til at se dig.

Andre gaveguides

Guide: Bryllupsgaver
Læs mere
Guide: Studentergaver til hende og ham
Læs mere
Gaver til hende
Læs mere