Gavekort

Et gavekort til RO’s Torv i Roskilde kan være med til at sprede glæde. Det er derfor en smart gave, da gavekortet kan bruges i de fleste af vores spændende butikker. Det vil sige, at der både er mulighed for smart herretøj, flot dametøj og praktisk elektronik. Med andre ord er det altså en gave, hele familien kan få glæde af.

Den fleksible gave

Hos Bog & Idé kan du købe et fysisk gavekort inden for centrets åbningstid. Du kan også købe et gavekort online. Du bestemmer helt selv, hvilket beløb du ønsker indsat på gavekortet. Herefter får du også lov til at bestemme, om det fysiske kort skal sendes til dig selv eller direkte til modtageren. Det er blandt andet smart, hvis du selv bor langt væk. Aktiveringskoden kan også blive sendt til både dig eller modtageren - enten gratis via e-mail eller for 20 kr. via brev.

Ønsker du at tilføje en personlig hilsen? Det kan du også nemt tilføje. Herefter kan du også frit vælge, om det skal sendes i et gratis omslag eller med eksklusiv indpakning. 

Når gavekortet leveres, vil modtageren få adgang til sjove og unikke oplevelser hos RO’s Torv. Om det er en fødselsdagsgave eller måske gave til fars dag - et gavekort går du aldrig helt galt i byen med.

Læs mere

Hvilke butikker modtager gavekort?

Se listen over hvilke butikker, der modtager gavekort her.

Tjek saldo

Du kan tjekke din saldo her.

Aktiver gavekort

Du kan aktivere dit gavekort her.

Penge retur for gavekort

Ønsker du at annullere en ordre eller få pengene retur fra et eller flere gavekort, skal du downloade blanketten her, udfylde den og sende den retur til os. Bemærk, at der kan gå op til 10 bankdage fra vi har registreret din henvendelse til du modtager dine penge. Gebyr for udbetaling 25,- pr. gavekort. 

Henvendelser vedrørende gavekort

Har du spørgsmål eller problemer med et gavekort, som er købt i centret, kan du henvende dig direkte i Bog & Idé. Har du spørgsmål eller problemer med et gavekort, som er købt på nettet, kan du rette henvendelse til support@rosgavekort.dk

Store gavekortordre

OBS: Gavekortordre på over 10 gavekort skal bestilles i Bog & Idé senest dagen inden, de ønskes afhentet.

Husk - Store gavekortordre kan også bestilles online.