Real Administration

Se på kort
Torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 15:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket
Mandag: 09:00 - 16:00
Tirsdag: 09:00 - 16:00
Onsdag: 09:00 - 16:00
Administration af andelsboligforeninger
Administration af ejerlejlighedsforeninger
Administration af boligudlejningsejendomme
Administration af erhvervsejendomme

Real Administration tilbyder professionel ejendomsadministration af ejerlejligheds- og andelsboligforeninger, bolig- og erhvervsejendomme, bydelsforeninger, centerforeninger og grundejerforeninger. Vi er 11 engagerede specialister, og vi administrerer mere end 130 ejendomme, der primært består af ca. 3.300 andels- og ejerlejligheder samt lejeboliger og erhvervslejemål. Til sammen har vi en dybdegående viden omkring alle fagets nuancer.

Vi stiller os ikke nemt tilfredse, men søger i stedet at være på forkant med eventuelle lovændringer, finansieringsløsninger og forbedringer i driften af vores foreninger og ejendomme. Vi er engagerede mennesker som er stolte af det ansvar vores kunder har vist os ved at vælge Real Administration som administrator.

Alle vores kunder har tilknyttet én fast administrator, og denne administrator varetager alle opgaver for kunden, herunder rådgivning, økonomi og jura. Som kunde i Real Administration skal du altså ikke have fat i flere forskellige afdelinger i dit administrationsfirma når du har et spørgsmål eller en opgave du vil have løst, og vi tror på at vi på denne måde får det mest indgående kendskab din forening eller ejendom, og dermed bliver bedst muligt klædt på til at løse de opgaver administrationen indebærer.

Vi kalder det ”Ejendomsadministration med nærvær”.

Telefon: 46 35 18 43
Mail: info@realadmin.dk
Besøg vores website

 

Lignende butikker

Danske Lægers Vaccinations Service
Læs mere
ATM – Hæveautomat
Læs mere