Glitter

Se på kort
Søndag: 09:00 - 16:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
For alle aldre
Nyheder hver dag
Mode til alle lejligheder
Tilgængelig

Forgyld din stil med smykker, hårpynt og accessoires fra Glitter på RO’s Torv

Hos Glitter på RO’s Torv i Roskilde har vi smykker, hårpynt og accessoires til piger og kvinder i alle aldre. Vi fører alt fra moderne smykker, der følger tidens trends, til klassiske og tidsløse smykker – altsammen til attraktive priser. På vores hjemmeside kan du se et udvalg af vores produkter, og lade dig inspirere før du besøger os på RO’s Torv. Du finder også de perfekte accessoires til særlige begivenheder som konfirmationer, bryllupper og gallafester – lige meget om du ønsker et klassisk udtryk med fx perleøreringe, tiara, perlekæde og fine, ægte sølvsmykker eller du ønsker at understrege din egen personlige stil med accessories, der følger tidens trends, såsom store statement-halskæder, blomsterspænder, store ure, glitrende fingerringe og fede håraccessories.

Professionel rådgivning om smykker, hårpynt og accessories, der understreger din stil

Når du har brug for rådgivning og vejledning til hvilke smykker og accessories og hvilken frisure, der understreger din personlige stil, står vi altid klar til at hjælpe dig med forslag og kreative idéer. Hos Glitter er vi specialister indenfor opsætning af hår og styling, og vores personale er uddannet til at guide dig i, hvordan du understreger dit personlige look ved hjælp af smykker og accessories. Vi står altid klar til at rådgive og hjælpe dig med at skabe lige det look du ønsker dig. Du kan også finde masser af inspiration på vores facebookside, hvor vi lægger tips og nyheder om vores nye kollektioner op. Eller tag et smut forbi vores hjemmeside, for at se vores kollektioner, og få inspiration fra vores Accessory Diary, før du besøger os på RO’s Torv.

Besøg vores butik på RO’s Torv i Roskilde

Hos Glitter finder du altid det, du skal bruge, for at give dit outfit lige det ekstra pift der skal til. Vi får nye produkter hver uge, som følger tidens tendenser og har høj trendfaktor. Så besøg os på RO’s Torv i Roskilde, hvor vi glæder os til at byde dig velkommen, og hjælpe dig med at finde fede, moderne smykker og accessories.

Lignende butikker

Müllers Guldsmedje
Læs mere