Bog & idé

Se på kort
Søndag: 09:00 - 16:00
Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Danmarks største boghandlerkæde
365 dages bytte garanti
Samarbejde med flere organisationer, der har særligt fokus på børns trivsel
Returpant på bestsellere

Hos Bog & idé elsker vi bøger, brætspil og kreativitet. Derfor kan du i butikken altid finde store læseoplevelser, sjove brætspil og inspiration til kreative projekter.

Den store bogelsker

Der er næsten ikke noget bedre end at begynde på en bog, der er så god, at du nærmest ikke kan ligge den fra dig! Bog & idé bestræber sig på at vejlede dig til din næste store læseoplevelse uanset om du elsker krimier, romaner, faglitteratur, biografier eller noget helt andet. Hver måned udvælger de en særlig læseoplevelse til både voksne, unge og børn, der er bøger, vi mener kan noget særligt.

Den kreative familie

Mangler du inspiration til hyggelige hobbyprojekter, eller skal I have indrettet kontoret på ny? Bog & idé har et bredt udvalg af hobby- og kontorartikler i deres sortiment, så I altid kan finde spænende projekter. Kom forbi butikken og bliv inspireret til at lave sjove dyr af Silk Clay og Foam Clay, skønne invitationer i karton og æstetisk indretning af hjemmekontoret.

Den gode gave

Mangler du en god gave? Hos Bog & idé kan de hjælpe med at finde den perfekte gave – og skulle de mod forventning ramme forbi, tilbyder de 365 dages landsdækkende byttegaranti. Har du ikke mulighed for at give gaven personligt kan du benytte vores gaveservice, hvor det eneste, du skal gøre er at vælge gave, så pakker de ind, skriver et flot kort og leverer. Læs mere om deres gaveservice på www.bog-ide.dk


Klub Bog & idé

Som medlem af Klub Bog & idé får du 25% returpant på bestsellere, 90 dages tilfredshedsgaranti på børne- og ungdomsbøger og særlige tilbud, kun til klubmedlemmer. Hør mere og bliv medlem i butikken.

Bog & idé
Telefon 46 34 12 46
Besøg vores website
Besøg os på Facebook

Lignende butikker