Aaløse Marketing

Se på kort
Søndag: Lukket
Mandag: 07:00 - 15:00
Tirsdag: 07:00 - 15:00
Onsdag: 07:00 - 15:00
Torsdag: 07:00 - 15:00
Fredag: 07:00 - 14:30
Lørdag: Lukket
Aaløse Marketing er dem, du altid mangler i din organisation
Hos Aaløse Marketing har de fintunet, uddannet og sammensat et hold af dygtige, erfarne og tillidsvækkende personligheder

Aaløse Marketing

Det kræver mennesker af en helt særlig støbning, eller rettere støbninger, for netop vores forskellige kompetencer og evner er med til at skabe et helstøbt team, der kan løfte opgaven. Først og fremmest består vores team af modne og erfarne medarbejdere, der har arbejdet med telemarketing i mange år – mange af årene her hos Aaløse Marketing. Vi har en høj anciennitet, som bl.a. hænger sammen med arbejdsklimaet og udviklingsmulighederne.

Dernæst er den vigtige telefonsamtale både en kunstart og en videnskab. Den kræver indlevelse og psykologisk tæft samt en stor viden om dit marked, din virksomhed og – ikke mindst – om det potentielle kundeemne, der bliver ringet til. Samtalen skal være en dialog – ikke en monolog, og det er essentielt, at medarbejderen er god til at kommunikere med beslutningstagere på højt organisatorisk niveau og besidder den nødvendige, personlige gennemslagskraft. Det er den slags ’medarbejdere’, du får hos Aaløse Marketing. Professionelle, modne, veluddannede og ikke mindst sympatiske mennesker, som kan kommunikere med potentielle kundeemner og identificere ønsker og behov.

Aaløse Marketing
Besøg hjemmesiden
Mail [email protected]
Telefon 46 76 26 00

Andre services

Car Love
Læs mere
ATM – Hæveautomat
Læs mere