Vild med sport og sportsudstyr
Hos Sportmaster er vi vilde med sport, og derfor finder du et stort sortiment af sportsudstyr i vores butik. Vi har noget for enhver smag, alder og sportsgren. Vi har udstyr til håndbold, fodbold, gymnastik, fitness, løb, udendørstøj og meget mere. I Sportmaster giver vi god rådgivning omkring de produkter vi sælger, så du får mest muligt ud af produktet. Er du på udkig efter et par nye løbesko, men er i tvivl om hvilket par der er det rigtige for dig, kan du komme forbi vores butik og få foretaget en løbetest, som viser hvilken sko der passer til din løbestil – vores personale er uddannet til at vejlede dig korrekt, så du kan være sikker på at komme hjem med den helt rette sko.

Bliv klædt godt på til din sport
Sportmaster har et stort sortiment, der dækker over de fleste kendte mærker indenfor sport – fx Nike, Adidas, Hummel, Reebok og mange flere. Hver uge får vi nye varer i butikken, så der altid er et bredt udvalg af både funktionelt og moderigtigt sportstøj.

Kom forbi vores butik på RO’s Torv
I vores butik på RO’s Torv i Roskilde, har vi et stort udvalg af moderigtigt sportstøj i høj kvalitet. Vi rådgiver altid gerne omkring vores produkter og hjælper med at finde det rette produkt. Hos os kan du også købe vores populære gavekort, så du kan glæde en du holder af.

Vil du vide mere om RO’s Torv?
– Alt om RO’s Torv
– Parkering på RO’s Torv
– RO’s Torv på facebook

Til butiksoversigt