SATS

Se på kort
Fredag: 04:00 - 22:00
Lørdag: 04:00 - 22:00
Søndag: 04:00 - 22:00
Mandag: 04:00 - 22:00
Tirsdag: 04:00 - 22:00
Onsdag: 04:00 - 22:00
Torsdag: 04:00 - 22:00

Træning for alle i SATS Roskilde

Vi glæder os til at byde dig velkommen i SATS Roskilde. Centeret er nyrenoveret i 2022 og tilbyder udover lækre lokaler og god stemning, et stort udvalg af holdtræning, maskiner og udstyr, så du kan få en varieret træning.
Hos SATS gør vi meget ud af, at alle medlemmer skal føle sig velkomne. Du kan teste din kondition i vores cykelsal med helt nye Body Bike Smart+ cykler og Intelligent Cycling, udfordre din styrke i vores frivægts- og Prformance område eller prøve kræfter med vores unikke holdkoncepter i holdsalen, undervist af vores dygtige instruktører. På holdplanen finder du alt fra styrke, TRX og dans, til yoga og mobilitetstræning. DU finder selvfølgelig også de populære Less Mills-hold som f.eks. BODYPUMP, BOODYJAM og BODYBALANCE
Mangler du motivation, inspiration eller har du brug for at komme godt i gang med træningen? I SATS tilbyder vi personlig træning, hvor du kan få lagt et personligt træningsprogram sammen med en uddannet træner, som vil guide og motivere dig gennem din træning, så du kan nå dine træningsmål, uanset hvad de er.

Kom forbi vores center på RO’s Torv

Er du blevet nysgerrig efter at vide mere omkring vores forskellige medlemskaber eller træningsmuligheder, er du velkommen til at komme forbi vores center på RO’s Torv og høre mere om, hvilket medlemskab passer bedst til dig og dine behov. Vores dygtige personale byder dig velkommen i centret og sørger for, at du kommer godt i gang med træningen.

Vi glæder os til at se dig!

Telefon: 46 35 60 93

Lignende butikker