Sushi og japansk mad hos Zhiki Sushi på RO’s Torv i Roskilde
Hos Zhiki Sushi på RO’s Torv træder du ind i en verden af japansk mad og specialiteter. Her kan du nyde både sushi, friske forårsruller af rispapir, sticks, andre varme retter og masser af lækkert tilbehør såsom ris, miso dip, goma dressing og mange flere japanske specialiteter.

Take away og catering
Vi har et stort udvalg af sushi og varme retter, som du kan spise i vores restaurant eller som takeaway. Derudover kan du også bestille mad ud af huset til arrangementer – så er du sikker på, at dine gæster får god mad På vores hjemmeside kan du læse mere om vores menu samt finde kontaktinfo. Du har også mulighed for at følge os på facebook, hvor vi jævnligt opdaterer omkring nyheder, konkurrencer og meget mere.

Besøg vores restaurant på RO’s Torv
Uanset om du har lyst til en lækker frokost, en mindre snack eller måske et større aftensmåltid, er du altid velkommen i vores restaurant. Vores servicemindede personale er klar til at gøre dit besøg hos os til en uforglemmelig oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores restaurant på RO’s Torv i Roskilde.

Vil du vide mere om RO’s Torv?
– Alt om RO’s Torv
– Parkering på RO’s Torv
– RO’s Torv på facebook

Til butiksoversigt